Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
17 Nisan 2013 Çarşamba - 09:26

Iveco 30. Bauma Fuarı’nda

Iveco 15 – 21 Nisan tarihlerinde Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen 30. Uluslararası Bauma Ticaret Fuarı’na katılıyor.

Iveco 30. Bauma Fuarı’nda

3 yılda bir yapılan, 500.000’e yakın ziyaretçiyi ağırlayan Bauma Fuarı inşaat ve madencilik endüstrileri alanındaki en önemli Fuar. Fiat Endüstri Grubu Bauma Fuarı’nda üç temel alanda temsil ediliyor: CNH, Iveco ve FPT Endüstri; Fuarda bu gruplar Case Construction, New Holland Construction, Iveco, Astra ve FPT Endüstri ticarî markalarını sergileyecekler. Hall B5’teki geniş fuarda yer alan 2,600 m²’yi aşan sergi alanında New Holland İnşaat, Iveco, Astra ve FPT Endüstri markaları yer alıyor.
Bauma fuarındaki standımızın anafikri “Fiat Endüstri inşaat ve madencilik profesyonelleri iş başında” Sergi kurulumu gün be gün değişen, elemanların sürekli hareket halinde oldukları, gerçek araç ve makinaların bu geniş kapsamlı projenin gerçekleştirilmesinde rol alacakları şekilde düzenlendi. Fiat Endüstri standı tipik bir inşaatta kullanılan malzemelerinin hareket halinde olduğu inşaata adanmış bir dünya. Standın sınırları çimento ile belirlenmiş, çevre duvarlarını teknik çizimler kaplıyor, tahta ve kaplamalar bir açık hava şantiyesini canlandıracak şekilde düzenlenmiş. Bu bölümde Iveco’nun bütün araç spektrumu sergileniyor.
Endüstri: Araç ve makinalar standda yükleme, boşaltma gibi gerçek bir inşaattaki kullanımlarını simüle edecek şekilde yerleştirilmiş. Resepsiyon, satış ofisleri ve ortak mekanlar inşaat teması ile uyumlu olarak tasarlanmış. Endüstriyel konteynırlardan oluşan bu mekanlar inşaat alanında bulunanların benzeri.
 
Araçlar İş Başında: Bütün Iveco ürün gamı
 
Iveco’nun taşıma fonksiyonlu bütün arazî araçları en hafif segmentten en ağırına kadar standda yer alıyor. Her aracın onu inşaat ya da madencilikte kullanılmak üzere emsalsiz kılan temel özellikleri, elverişsiz ya da alışılmamış zeminlerde seyir kabiliyetlerinin yanı sıra kabin konforu, ergonomisi ve kullanılacağı alana göre değişebilme özelliği gösteriliyor.
Iveco’nu Fiat Endüstri standında yer alan araçları şunlar: Trakker ve Stralis Hi-Way ağır segmentteki arazî araçlarını, Eurocargo orta segmenti, Daily ise hafif segmenti temsil ediyor;
Seri Astra markasının her türlü yol ve arazi koşullarına cevap veren araçlar dizisi ile tamamlanıyor. Super heavy duty HHD9 adeta bir film platosunda yer alıyor. ADT 30 damperli kamyon da aynı standda. Sert damperli Astra RD32 kamyon ise açık havadaki CaseConstruction standında görülebilir.

 
‘Marathon Coach’ yola çıktı
 
Keremcem Yollarda
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Marathon Coach’ yola çıktı
Goodyear, otobüslere özel ürettiği Marathon Coach lastikleri için tasarlanmış ...
Ceva Türkiye Globalde Devleşiyor
Dünyanın en büyük kontrat lojistiği firmalarından CEVA’da 2000 yılından ...
Yeni Volvo FMX Çığır Açıyor
Volvo Kamyon, yeni Volvo FMX'i ilk defa Almanya Münih’te düzenlenen Bauma ...
 
Dış Ticarette Yılın İlk Üç Ayı
Son 7 yıllık dönemde toplam taşıt araçları dış ticareti 12.524 milyon $ fazla verdi.
Thermo King’ten Bahar Fırsatları
Thermo King’ten %55’e varan indirimler.
"BIZOL Green Oil” Türkiye’de
Alman motor yağları şirketi BIZOL, şehir içi yoğun trafikteki otomobiller ...
 
Bosch Rexroth Bayi Ağını Genişletiyor
Türkiye geneline yayılmış bayi organizasyonuyla otomasyon sektöründe faaliyet ...
Geleceğin Enerji Depolama Ürünleri
Otomotiv sektörünün en önemli buluşma noktalarından biri olan Automechanika ...
Bulgaristan'da UBAK Kontrolleri
Bulgaristan’daki kontroller sıkılaştırıldı.
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
lkwsondakikaşoförtrucktürkiyetreylersrc haberler bus