Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
17 Nisan 2013 Çarşamba - 12:16

Keremcem Yollarda

Ünlü sanatçı Keremcem, Shell FuelSave ile #TasarrufMaratonu kapsamında yakıt tasarrufunun önemine ve yaklaşan Shell Eco-marathon okullar arası enerji verimliliği yarışmasına dikkat çekmek için Ankara, Eskişehir ve İstanbul güzergahını kapsayan yolculuğuna Ankara’da başladı. Keremcem Ankara ziyareti sırasında Konutkent Shell istasyonunda tüketiciler ile buluşarak yakıt tasarrufu konusunda ipuçları verdi. İstasyonda Hacettepe Üniversitesi’nin Shell Eco-marathon takımı Optimus ile de bir araya gelen sanatçı, öğrencilerin tasarladığı prototip hidrojen aracı ‘Hudro’yu inceledi.

Ünlü sanatçı Keremcem, Shell FuelSave ile #TasarrufMaratonu projesi kapsamında; Ankara, Eskişehir ve İstanbul’da tüketiciler ile buluşarak, sürüş alışkanlıklarında ufak değişiklikler yaparak nasıl yakıt tasarrufu elde edilebileceğini anlatıyor. Shell FuelSave tasarruf yakıtı kullanarak kendi sürdüğü araçla seyahat eden Keremcem’in ilk durağı Ankara’ydı. Konutkent Shell istasyonunda sürücüler ile buluşarak Shell FuelSave Tasarruflu Sürüş İpuçlarını tüketiciler ile paylaşan Keremcem, Shell Eco-Marathon uluslararası enerji verimlilik yarışına Hacettepe Üniversitesi’nden katılacak öğrenci takımı Optimus ile de bir araya geldi.  Sanatçı, öğrencilerin Mayıs ayındaki yarışma için ürettikleri hidrojen enerjili prototip araç Hudro’yu inceledi ve hazırlık süreçleri hakkında bilgi aldı.
Keremcem’in, Shell FuelSave ile #TasarrufMaratonu’ndaki bir sonraki durağı ise Eskişehir. Keremcem 17 Nisan’da Eskişehir’i de ziyaret ederek Haller Shell istasyonunda tüketiciler ile bir araya gelecek. Ayrıca, Anadolu Üniversitesi’nin Shell Eco-marathon öğrenci takımı Hidroana ile üniversitede buluşarak yakıt tasarrufunu onlardan dinleyecek ve takımın tasarladığı ve prototip hidrojen kategorisinde yarışacak Rainbow isimli aracı yerinde inceleyecek.
 
Shell’in dünyanın her yerinden öğrenci takımlarını, geleceğin enerji alternatifleri ile çalışan araçları geliştirmeye teşvik etmek için düzenlediği Shell Eco-marathon Avrupa, 15-19 Mayıs tarihleri arasında Hollanda’nın Rotterdam şehrinde 29. kez düzenlenecek. En az enerjiyle en uzun mesafeyi katetmek amacıyla 24 ülkeden toplam 224 takımın yarışacağı                       Shell Eco-marathon’a Türkiye’den de toplam 14 takım katılacak.
Keremcem, tasarruf maratonuna dair şöyle konuştu: “Shell FuelSave ile #TasarrufMaratonu’na katılmaktan ve yakıt tasarrufu konusundaki ipuçlarını sürücülerimiz ile paylaşmaktan büyük bir heyecan duyuyorum. Enerji talebinin sürekli arttığı günümüzde, doğru yakıtı kullanarak ve sürüş alışkanlıklarımızda basit değişiklikler yaparak hepimiz yakıt tüketimimizi ve masraflarımızı azaltabiliriz. Çıktığım bu yolculuk ile de amacım bu mesajı sürücülerimizle paylaşmak.
Keremcem, projenin devamında ‘Shell FuelSave Yılın Sürücüsü 2013’ ünvanını elde edebilmek için, Almanya, İngiltere ve Hollanda’dan üç marka elçisi ile de Rotterdam’da kozlarını paylaşacak. Dört marka elçisi, bu unvanı elde edebilmek için 17 Mayıs’ta Shell Eco-marathon’da bir araya gelerek kıyasıya bir mücadele verecekleri verimlilik yarışında yakıt tasarrufu konusunda bildikleri her şeyi uygulamaya koyacaklar.
Shell & Turcas Perakende Satışlar Pazarlama Müdürü Günden Yılmaz ise şunları söyledi: “Shell FuelSave ile #TasarrufMaratonu’nda Türkiye’yi temsilen Keremcem’i aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Bu etkinlik, sürücülerimizi yakıt tasarrufu konusunda bilinçlendirmeye ve teşvik etmeye yönelik çalışmalarımızın sadece bir parçasını oluşturuyor. Bu girişimlerimiz arasında, dünya çapında bir milyon sürücünün yakıttan tasarruf etmesine yardımcı olmayı amaçlayan Shell FuelSave Hedef Bir Milyon kampanyası da bulunuyor. Sürücüler, www.hedefbirmilyon.comadresinde bulunan birçok çevrimiçi oyun yoluyla, yakıttan tasarruf etmelerine ve yakıt masraflarını azaltmalarına yardımcı olacak basit ipuçlarını keşfedebiliyorlar.

 
Iveco 30. Bauma Fuarı’nda
 
Avrupa Otomobil Pazarı %9,7 Daraldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Iveco 30. Bauma Fuarı’nda
Iveco 15 – 21 Nisan tarihlerinde Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen ...
‘Marathon Coach’ yola çıktı
Goodyear, otobüslere özel ürettiği Marathon Coach lastikleri için tasarlanmış ...
Ceva Türkiye Globalde Devleşiyor
Dünyanın en büyük kontrat lojistiği firmalarından CEVA’da 2000 yılından ...
 
Yeni Volvo FMX Çığır Açıyor
Volvo Kamyon, yeni Volvo FMX'i ilk defa Almanya Münih’te düzenlenen Bauma ...
Dış Ticarette Yılın İlk Üç Ayı
Son 7 yıllık dönemde toplam taşıt araçları dış ticareti 12.524 milyon $ fazla verdi.
Thermo King’ten Bahar Fırsatları
Thermo King’ten %55’e varan indirimler.
 
"BIZOL Green Oil” Türkiye’de
Alman motor yağları şirketi BIZOL, şehir içi yoğun trafikteki otomobiller ...
Bosch Rexroth Bayi Ağını Genişletiyor
Türkiye geneline yayılmış bayi organizasyonuyla otomasyon sektöründe faaliyet ...
Geleceğin Enerji Depolama Ürünleri
Otomotiv sektörünün en önemli buluşma noktalarından biri olan Automechanika ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyoncutürkiyelkwdikkatbusnewsşoförkamyonumfahrer