Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
26 Nisan 2013 Cuma - 14:33

Pak Gıda’nın Tercihi Otokar Oldu

Pak Gıda (Pakmaya) yeni yatırımında, sektörün çözüm ortağı Otokar’ı tercih etti. Otokar, Pak Gıda’ya özel geliştirilen 10 adet Otokar Iceliner frigorifik semi-treyleri düzenlenen törenle teslim etti.

Pak Gıda’nın Tercihi Otokar Oldu

Düzenlenen teslimat törenine Treyler Bölge Satış Yöneticisi Ali Güler ve Pak Gıda Filo Yöneticisi Necmi Kılıç katıldı. Gerçekleştirilen teslimat töreninde teslimatın anısına Treyler Bölge Satış Yöneticisi Ali Güler, Pak Gıda Filo Yöneticisi Necmi Kılıç’a plaket takdim etti.
 
Törende Treyler Bölge Satış Yöneticisi Ali Güler, Otokar’ın müşterilerinin isteklerine göre özel çözümler sunduğunu, bu özel çözümleri de Otokar’ın araştırma ve geliştirmeye dayalı mühendislik ve üretim kabiliyetine yaptığı yatırım sayesinde elde ettiğini belirterek, Pak Gıda gibi ürünleri 6 kıta ve 100’ü aşkın ülkede kullanılan önemli bir gıda üreticisinin tercihi olmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti. Sektörde marka olan firmaların Otokar’ı seçmesinin sebebinin, müşteriihtiyaçlarının doğru belirlenmesinden kaynaklandığını ve ürün tasarımının da bu çerçevede yapıldığını gören firmaların seçimi olduklarını belirtti. 
 
Pak Gıda Filo Yönetici Necmi Kılıç ise, frigorifik semi-treyler araçlarının kendileri için büyük önem taşıdığını, lojistiğin daha verimli olabilmesi için bu özel araçlara ihtiyaçları olduklarını tespit ettiklerini ve en uygun üreticininde Otokar firması olduğunu anladıklarını belirtti. Ayrıca 10 adetlik semi-treyler yeni yatırımlarında  daha önce olduğu gibi Otokar’ı tercih ettikleri için çok memnun olduklarını, satış sonrası hizmetler konusunda ise yaptıkları tercihten dolayı mutlu olduklarını ifade etti.
 
Otokar Iceliner'ın teknik özellikleri
 
Iceliner, Türkiye'de üretilen ECC regülasyonlarına uygun, HACCP ve ATP-C sertifikasına sahip ilk frigorifik semi-treyler olma özelliğine sahip. Pak Gıda kendi kullanım ihtiyaçlarına uygun olan Iceliner'in özel modelini tercih etti. Pak Gıda,  alüminyum tabanının yanı sıra özel taşıma arabalarının üzerinde yürümesini sağlayan özel rayları sayesinde hızlı yükleme ve boşaltma imkanı sunan, gerektiğinde kaldırım tarafındaki yan kapısından yükleme ve boşaltım yapılmasını sağlayan yeni araçlarını hizmete alacak. EN 283 normlarına uygun, dış yüzeyi taşınan yükün kaymasını engelleyecek şekilde tasarlanmış yekpare alüminyum panele sahip taban yapısı ile Iceliner, güvenli taşımacılığı garantiliyor. Otokar tesislerinde üretilen yeni Iceliner'ın, yüksek darbe ve UV direncine sahip iç ve dış CTP panelleri, yüksek aydınlatma kapasitesine sahip araç iç aydınlatma lambaları, yükün araç ön duvarına vereceği zararları engelleyen ve aynı zamanda soğuk hava sirkülasyonuna yardımcı olan 4 adet ön koruma barı ile gıda taşımacılığına yepyeni bir soluk getiriyor.

 
Best Uluslararası Nakliyat’a 30 Adet Krone
 
Autoshow 2014 TÜYAP’ta
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Best Uluslararası Nakliyat’a 30 Adet Krone
Sektörün önde gelen nakliyat firmalarından Best Uluslararası Nakliyat, ...
Tüketicilerden Krone’ye İmaj Ödülü
Krone, VerkehrsRundschau ‘Image Award 2013 – 2013 İmaj Ödülü’ organizasyonunda ...
Şahin Kardeşler’in Tercihi Scania ve Krone
Faaliyetlerini İzmir’de sürdüren Şahin Kardeşler Nakliyat, filosunu Scania ...
 
Twizy Renault Sport F1 Konsept
Renault, Twizy Renault Sport F1 konsept aracını Twizy’nin üretildiği fabrika ...
Brisa Profleet
Brisa’nın filolara yönelik ürün ve hizmetler bütünü “Profleet” hangi ihtiyaçtan ...
Borusan Otomotiv İspanya ve Almanya’da
Borusan Otomotiv tarafından, Türkiye’de motor sporlarının gelişimine ve ...
 
Artık bu iş yapılamaz oldu!
Tan lojistik Genel Müdürü Caner Tan, gümrüklerde oluşan tır kuyruklarının ...
15 Milyar Dolarlık İhracat Tehdit Altında
AB İhracatında Transit konumunda olan ve bu konumu ile taşımacımızı Ro-La ...
Allison İlkerler Otomotiv ile IDEF’13'te!
Allison Transmission ve Türkiye'deki yetkili distribütörü İlkerler Otomotiv, ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyoncudikkattürkiyelkwKamyonfahrersondakikatrucksrc