Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
12 Nisan 2013 Cuma - 11:36

HONEYWELL Tüketicilere Kaliteli ve Güvenli Parçalar Sunuyor

Dinamik tüketici satış sonrası hizmetler ve ürünler (aftermarket) sektörünün hızla büyüyen ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Türkiye pazarındaki payını artırmayı planlayan ve otomotiv turboşarjerleri ve fren parçalarının geliştirilmesinde global ölçekte önde gelen kuruluşlardan olan Honeywell Taşıma Sistemleri 2013 Automechanika İstanbul Fuarı'na katılıyor.

 HONEYWELL Tüketicilere Kaliteli ve Güvenli Parçalar Sunuyor

Ulusal istatistiklere göre, Türkiye'deki binek otomobil sayısı 6 milyonu aşmış durumda ve bu rakam, kayıtlara göre her yıl %15 ile %20 oranında artmaya devam ediyor. Bu gelişmeyi değerlendiren Honeywell ise, JURID® ve Bendix® sürtünme malzemesi markalarının Türkiye piyasasına sürülmesi ile tüketicilere araçlarını korumaları için kendini kanıtlamış teknoloji ve daha fazla seçenek imkanı sunuyor.
 
Yeni kayıtlar dizel motorun yaklaşık yüzde 57 oranında yaygınlaştığını gösterirken bu durum Honeywell'in ve de onun satış sonrası hizmetler ve ürünlerde (aftermarket), turboşarjlı otomobiller için uzun süreli bakım markası olan Garrett turboşarjerin ürün portföyleriyle örtüşüyor.
 
Honeywell Taşıma Sistemleri Satış Sonrası Hizmetler ve Ürünler (Aftermarket) Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı ve Genel Müdürü Olivier Rabiller konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Honeywell’in Türkiye’deki satış sonrası operasyonlarının kararlılığı, yerel pazardaki görünümümüzü ve dağıtım ağımızı geliştirerek son tüketicilere daha iyi hizmet vermemizi ve sürdürülebilir uzun vadeli büyümemizi sağlıyor.” şeklinde konuştu. Rabiller ayrıca “Türkiye’deki ana turbo distribütörlerimiz ile çalışarak, bir dizi Garrett Yetkili Merkezleri oluşturup, iş alanımızın turbo kolunda, hızlı bir tempo ile gelişen turbo pazarında birlikte çalışacak ve bu birlikteliğimizi sürdürerek sürtünme malzemeleri iş kolumuzu da büyüteceğiz. Bu çalışmalar sonucunda kazanç getirecektir." dedi.
 
Garrett Yetkili Merkezleri, Türkiye'deki son tüketicilere daha fazla güven aşılamak ve yüksek kaliteli hizmet sağlamak için tasarlandı. Honeywell, turboşarjerler ile sorun giderme konusunda problemi doğru bir şekilde ilk seferinde çözüme kavuşturmak için ve uzmanlıklarının yeterli olmasını sağlamak amacıyla bu yerel işletmelerle tam eğitim vererek çalışıyor.
 
Honeywell, turbolar ve sürtünme malzemeleri için Türkçe dil desteği de dahil olmak üzere daha iyi online kataloglar; ve garaj mekanik personellerine fren yağı testinden, parçaların uygun şekilde tespiti ve takılması konusunda yardım sağlamak amaçlı tasarlanan spesifik araçlara kadar yardım amaçlı tasarlanan ürün grubu olan - Smart Tools (Akıllı Araçlar) da dahil olmak üzere fren tertibatlarında çalışan teknik personele 7 gün 24 saat hizmet veren TechFinder gibi ekstra gelişmiş eğitimler ve araçlar geliştirmiştir.

 
Goodyear’dan Altın Tavsiyeler
 
TURKAR 4x4’ün yeni modelleri Almanya’da görücüye çıkıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Goodyear’dan Altın Tavsiyeler
Goodyear, bahar mevsiminin gelmesi ile kış lastiklerinin yaz lastikleri ...
MAN Trucknology Günleri Münih’te Gerçekleşti
MAN’ın her yıl düzenlediği MAN Trucknology günleri Münih’te yapıldı. 15-16 ...
DS Serisinin Yeni Mücevheri: WILD RUBIS
Wild Rubis; DS3, DS4, DS5 ve Numéro 9 konseptinin ardından , DS serisinin ...
 
Serin ADR'li Tankerde Yeni Teknolojisiyle Daha Çok Seyir Güvenliği Sağlıyor
Serin tankerlerinin ağırlık merkezinin aşağıda olması sebebiyle yol tutuşunun ...
Honeywell İle Yenilikçi Fren Parçaları Geliyor
Dünyanın lider fren parçaları üreticilerinden birisi konumunda bulunan ...
Honeywell, Araç Güvenliğine Yardımcı Oluyor
Fren hidroliği, günümüzde birçok ticari hafif yük ve binek araçlarında ...
 
Yeni Volvo FM, Dünyada İlk Defa CV Fuarı'nda Sergilendi
Yeni Volvo FM İngiltere'de düzenlenen Ticari Araç Fuarı'nda ilgi odağı ...
KÄSSBOHRER PETROLEUM 2013’te
Türkiye’nin önemli treyler üreticilerinden TIRSAN Treyler A.Ş’nin iştiraklerinden ...
Akaryakıt Sektöründe Dev İşbirliği
Enerji sektörünün ‘Mavi Dev’i İpragaz, akaryakıt dağıtımındaki yeni, güçlü ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyoncufahrertreylersrctrucklkwkamyonumnewstürkiye