Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
8 Şubat 2013 Cuma - 16:19

Her Zaman ve Her Yerde Güç Sizinle

Genel merkezi ABD’nin Indiana eyaletinde bulunan Cummins dünya genelinde 40.000 çalışanı ile 190 ülkede 600 merkezde ve 6.000’den fazla bayi kanalı ile hizmet veriyor.

Cummins ürünleri, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de yarım yüzyılı aşkın bir süredir pek çok kuruluş ve müşteri tarafından kullanılıyor. 2007 yılına kadar bağımsız temsilciler aracılığıyla sunulan Cummins ürün ve hizmetlerine 2007 yılından itibaren Cummins Inc. güvencesiyle ulaşılabiliyor. Şubat 2007’de Cummins Inc.’in yüzde yüz iştirakiyle Türkiye’deki tek yetkili ve tam donanımlı distribitörü olarak faaliyete başlayan Cummins Makina Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., Tuzla Organize Deri Sanayi Bölgesi’nde Genel Müdürlük tesislerinde hizmet veriyor.
Cummins, farklı güç ve performans beklentilerini karşılamak için 60 - 3500 HP arasında dizel motor ürün yelpazesini müşterilerinin hizmetine sunuyor.
 

 

ISB 140-300HP 
Cummins ISBe, güvenilirlik konusundaki ününü artırmaya devam ediyor. Cummins ISBe, kamyon, otobüs ve özel iş aracı kullanıcılarına Cummins’ten bekledikleri güvenilirlik ve dayanıklılık özelliklerinin yanı sıra olağanüstü performans ve düşük işletme maliyetleri sağlıyor. Cummins ISBe motorlarının sunduğu temel çevresel avantajlar arasında, Euro 5 ile uyumlu olan düşük gürültü ve düşük emisyon özellikleri bulunuyor.


Dünyanın dört bir yanında kullanılmakta olan 4 milyonu aşkın B Serisi ürünü ve Avrupa genelinde satılan 70.000’i aşkın ISBe ürününden gelen deneyimle, bu motor ailesi her yeni nesilde kendisini geliştirmeye devam ediyor. Daha yüksek güç-ağırlık oranları sağlamak ve araç verimliliğini artırmak amacıyla en son geliştirilen ISBe motorlarına birtakım temel yeni uygulamalar yapılmış. Bu yeni uygulamalar, Cummins’in rakiplerini açık ara ile geride bırakmasını sağlayan ürün güncellemeleri sunma stratejisinin bir parçası.
 


Cummins ISBe motoru, kendi boyutundaki diğer motorlara göre daha yüksek bir tork ve güç düzeyine sahipt. Bu özellik sayesinde, Cummins ISBe, geleneksel olarak daha yüksek silindir hacmine sahip motorların kullanıldığı araç sınıflarında da kullanılabilir. Fazla aksa sahip (8x4, 6x4) kamyonlar gibi ağırlığa duyarlı araçlar ile standard ve iki katlı otobüsler gibi boyut açısından kısıtlı olan araçlarda ISBe modelinin yeteneklerinden kolayca yararlanılabilir. ISBe, Cummins’e özgüdür ve başka hiçbir üretici aynı tasarım avantajlarını sağlayamamaktadır. Arkasında Cummins B motor platformunun dünyaca ünlü güvenilirliği olan ISBe, ekipman üreticileri için son derece uygun maliyetli bir güç kaynağıdır.


 
Özellikleri ve Üstünlükleri
*       Cummins’e özgü motor – Euro 2’den Euro 6’ya ve çevre dostu (EEV) dahil olmak bütün standartlardaki araçlar için daha yüksek güç ve tork düzeyi sağlamayı amaçlayan 4,5 ve 6,7 litrelik silindir hacimleri.
*         Elektronik Entegrasyon – Endüstri standardı very bağlantısı, aralarında elektronik şanzımanların, ABS frenlerinin ve ASR kayma önleyicilerinin de bulunduğu tüm güç iletme organlarından gelen girişleri alır. Ayrıca, yüksek hızlı bir ağda paylaşılan bilgilerin kesintisiz bir şekilde akmasını sağlar.
*        Elektronik Koruma – Motor genelinde sensörler, kendi kendine teşhis ve koruma için Elektronik Kontrol Modülü (ECM)’ne sürekli olarak very gönderir. Hızlı diyagnostikler (arıza teşhisi) ve veri indirme özellikleri, araçlarda maksimum çalışır durumda kalmaya yardımcı olur.
*         Elektronik Kontrol Modülü (ECM) – Önceki modelden daha yüksek bir işleme kapasitesine sahiptir. Yük talepleri, yakıt verimliliği ve emisyon kontrolü arasında en uygun dengeyi sağlar. Yüksek bir güvenilirlik ve dayanıklılık düzeyi sunmak için zarar verici termal ve titreşim yüklemesinden yalıtılacak şekilde tasarlanmıştır.
*         Yüksek Basınçlı Common Rail sistemi – Yüksek basınçta çalışır ve yanma işlemi üzerinde daha kesin bir denetim sağlar. Tam ve hızlı güç sağlamak, gürültüyü azaltmak ve soğukta çalıştırma işlemini geliştirmek için 1800 bara kadar enjeksiyon basıncı oluşturabilir.
*       Wastegate’li Turboşarj – Cummins Turbo Technologies tarafından, daha yüksek alt uç torku aracılığıyla daha gelişmiş bir yanıt verme yeteneğinin yanı sıra d/d aralığında mükemmel performans sağlamak için geliştirilmiştir.
*       En Yeni Motor Filtrasyonu – Özel motor koruması için Cummins Filtration tarafından geliştirilen sınıfının lideri yağ ve yakıt filtrasyon sistemleri.
*       400 Nm sürüş yeteneğine sahip Arka Motor Çıkış Mili (REPTO) mevcuttur. Çimento karıştırıcıları gibi araçlar için uygundur.
*      Yüksek Güç – 4 silindirli motorda 210 hp’ye ve 6 silindirli motorda 300 hp’ye kadar güç sağlayabilmektedir; böylece, sınıfındaki en yüksek güç-ağırlık oranını sunmaktadır.
 

 
Filonuz FiloTürk ile Güvende!
 
Yeni Ford Cargo 1846T Küresel Pazarda
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Filonuz FiloTürk ile Güvende!
Nakliyecilerin giderlerini kontrol altına alabilmelerine olanak sağlayan ...
Chevrolet Modellerinde Şubat Ayı Fırsatları
• Yeni Captiva’lar 78.000 TL'den başlayan fiyatlar ile Chevrolet’nin 78 ...
U.N. RO-RO 2023’e Hazır
Global krize rağmen son 5 yılda 260 milyon Euro filo yatırımı yapan U.N. ...
 
GEFCO Güney Afrika Şubesini Hizmete Açıyor
Sanayi lojistiğinde dünyanın, otomotiv lojistiğinde Avrupa’nın lider firmalarından ...
Tır Karnesi Ocak Ayı İstatistikleri Yayınlandı
2013 yılı Ocak ayında, bir önceki yılın Ocak ayına göre verilen geçiş ...
İDO Sevgililer Günü’nüzü Hediye Millerle Kutluyor
Yıl boyu sunduğu avantajları, hesaplı kampanyaları ve fiyatlarıyla yolcularını ...
 
Gentaş Group, filosunu 25 adet Volvo FH ile güçlendiriyor!
Faaliyet gösterdikleri her alanda müşterilerine sundukları uygun çözümler ...
TOTAL’DEN 45 Günde 45.500 Kişiye 514.500 TL Değerinde Yakıt Hediye
Total’in 20 Aralık 2012 tarihinde başlayan ve 45 günde 45 kişiye 1 yıllık ...
2013’te Volkswagen sahibi olmak çok kolay
Volkswagen Doğuş Finans (vdf) çatısı altında hizmet veren Volkswagen Finans’ın, ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
sondakikalkwbusnewstürkiyesrcşoförkamyoncufahrer