Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
11 Şubat 2013 Pazartesi - 15:03

Mercedes Benz'den Şubat Ayı Kampanyası

Mercedes-Benz Türk'ün Şubat ayı süresince farklı ürün gruplarında sunduğu kampanyalarla ticari araç otomobil ve kullanıcılarına cazip fırsatlar sunuyor.

Mercedes-Benz Kamyonlar
Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in Şubat ayında çekici grubu kamyonlara özel olarak sunduğu kampanya çerçevesinde 48 aylık vade boyunca iki ayda bir € 2.665 tutarında yapılacak ödemelerle Mercedes-Benz kamyona sahip olunabilir. Tüm kamyon tipleri için sunulan başka bir finansal çözüm çerçevesinde ise 48 aya varan vade seçenekleri ile 2.632 TL’den başlayan aylık ödemeler ile istenilen Mercedes-Benz kamyona sahip olmak mümkün. Ayrıca kampanyanın Euro ödeme planları da mevcut.
 
 Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in kargo tipi kamyonlar için hazırladığı Şubat ayı kampanyası  dahilinde 150.000 TL’ye varan kredi tutarları için 48 aya varan vade seçenekleri ve 2.883 TL’den başlayan aylık ödemeler ile kargo tipi Mercedes-Benz kamyonlara sahip olmak mümkün.            Kampanyada kasko tercih etmeyen müşteriler, 150.000 TL’ye varan kredi tutarları için 18, 24, 36 ya da 48 aylık vadeler ile 2.909 TL’den başlayan aylık ödeme seçeneklerini değerlendirebilirler.

 

 

Mercedes-Benz Otobüsler

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in Travego 15 SHD, Travego 17 SHD, Tourismo 15 RHD ve Tourismo 16 RHD model otobüsler için Şubat ayında geçerli finansman kampanyası dahilinde Mercedes-Benz otobüs müşterileri, Mercedes-Benz Kasko’dan “Yıldızım Kasko” paketi dahil ödeme planı seçerek 40 ay boyunca TL’de % 0,80 faiz oranı ile 7.385 TL’den başlayan, Euro’da ise % 0,45 faiz oranı ile € 2.750’den başlayan aylık ödemelerle Mercedes-Benz otobüslere sahip olabilirler.

Bu kampanyada kasko tercih etmeyen Mercedes-Benz otobüs müşterileri ise Euro’da % 0,49 faiz oranı ile € 200.000’ya varan kredi tutarları için 40 aylık vade süresince € 2.772’den başlayan aylık ödemelerle, TL’de ise % 0,84 faiz oranı ile 450.000 TL’ye varan kredi tutarları için 7.444 TL’den başlayan aylık ödeme seçenekleri ile Mercedes-Benz otobüslere sahip olabilirler.

 

 

Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar 

Yeni Citan
Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, Mercedes-Benz'in sürüş dinamiği, çeviklik ve performansı ile sınıfının en iddialı aracı Citan’a özel olarak günde 9 TL’den başlayan ödemelerle % 0,92 oranlı ve 48 aya varan vadelerle kampanya sunuyor.Yeni Mercedes-Benz Citan, hem aileler için ideal bir araç, hem de iş amaçlı kullanımda tüm ihtiyaçlara cevap veren bir iş ortağı. Geniş yolcu kabini , yüksek sürüş dinamiği, çevikliği, ekonomik olması ve farklı alanlarda kullanıma uygunluğu, aracın önemli özelliklerini oluşturuyor.
Mercedes-Benz Satış Sonrası Hizmetler, 30 Haziran 2013 tarihine kadar yeni ticari aracı Citan müşterilerine “Continental Lastik İndirim Çeki” avantajı sunuyor. Araç satın alım tarihinden itibaren bir yıl süre ile geçerli olan “Continental Lastik İndirim Çeki”, tek seferde 4 adet lastik alımına % 20 indirim sağlıyor. Kampanya dahilinde lastik değişimlerini “Continental Lastik İndirim Çeki” ile Mercedes-Benz Yetkili Servisleri’nde yaptıran Mercedes-Benz müşterileri hem güvenli hem de hesaplı hizmetin avantajını yaşayacaklar.
 
 Sprinter, Vito ve Viano
Hafif Ticari Araçlar pazarının parlayan yıldızı Mercedes-Benz, Vito, Viano ve Sprinter araçlarına özel % 0,59 faiz oranlı kampanya sunuyor. Ayrıca, kaskosu Mercedes-Benz Sigorta olan araçlara özel % 0,49 faiz oranlı finansman seçeneği dahilinde kurumsal müşteriler ayda 707 TL’den, bireysel müşteriler ayda 719 TL’den başlayan taksitler ile Vito, Viano ya da Sprinter’a sahip olabilirler. Geliri mevsimsel olarak değişen okul ve turizm sektörleri için Mercedes-Benz Finansman Türk'ten ödeme seçenekleri, ayrıca yeni araç sigorta hizmeti de Mercedes-Benz Sigortacılık Hizmetleri aracılığı ile sunuluyor.
Ayrıca Sprinter Kamyonet için Şubat ayında % 0 faiz oranıyla 24.000 TL kredi için 24 ay vadeli kampanya sunuluyor.Buna ek olarak yeni araç sigorta hizmeti de Mercedes-Benz Sigortacılık Hizmetleri aracılığıyla Mercedes-Benz müşterilerine sunuluyor.
Mercedes-Benz Türk Satış Sonrası Hizmetler tarafından hem bakım aralığının uzun hem de bakım maliyetlerinin düşük olması, bunların yanında düşük yakıt tüketimi ile mevcut kullanımda olan araçlar için sunulan revizyon paketleri ile araçların kullanım ömürlerinin arttırılması hedefleniyor.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in 483 TL’den başlayan aylık ödemeler ve % 0,59 oranında sabit faizler ile sunduğu kampanya dahilinde 2. el hafif ticari araçları yenisi ya da başka bir 2. el hafif ticari araç ile değiştirmek mümkün.

 

Mercedes-Benz Otomobiller
Yeni Mercedes-Benz A-Serisi
Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in yeni A Serisi'ne özel olarak hazırladığı, 1 yıllık “Yıldızım Kasko” ve 1 yıl / 15.000 km bakımını da kapsayan “A’nın Tadını Çıkarın” kampanyası dahilinde % 0,79 faiz ve 950 TL' den başlayan aylık ödemelerin ardından vade sonunda toplu bir ödemeyle yeni A-Serisi’ne sahip olmak mümkün. Kampanyada eşit aylık ödeme seçeneği de mevcut. 1 yıllık “Yıldızım Kasko” ve 1 yıl / 15.000 km bakımı dahil olan bu planda, % 0,79 faiz oranı ile 12 - 24 ya da 36 ay vade seçenekleri de bulunuyor. 
Mercedes-Benz B-Serisi
Mercedes-Benz B-Serisi’nde Şubat ayını kapsayan Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in yeni kampanyasıyla % 0,79 faiz ve 950 TL' den başlayan aylık ödemelerin ardından vade sonunda toplu bir ödeme imkanı sunuluyor. Üstelik kampanya 1 yıllık “Yıldızım Kasko” ve 1 yıl / 15.000 km bakımını da kapsıyor. Kampanyada eşit aylık ödeme seçeneği de mevcut. 1 yıllık “Yıldızım Kasko” ve 1 yıl / 15.000 km bakımı dahil olan planda, % 0,79 faiz oranı ile 12 - 24 ya da 36 ay vade seçenekleri de bulunuyor.
Mercedes-Benz C 180
Mercedes-Benz Kasko’nun avantajlı “Yıldızım Kasko” paketi dahilinde C 180’e özel olarak hazırlanan Şubat ayı kampanyası kapsamında, % 0,65 faiz oranı ve 36 aya varan vade seçenekleri ile kişisel Mercedes-Benz müşterileri 2.557 TL' den, kurumsal Mercedes-Benz müşterileri ise 2.514 TL' den başlayan aylık ödemeler ile Mercedes-Benz C-Serisi’ne sahip olabilir. “Yıldızım Kasko” paketinin kullanılmaması durumunda % 0,75 faiz oranı ile kurumsal Mercedes-Benz müşterileri 2.561 TL’den, kişisel Mercedes-Benz müşterileri ise 2.612 TL’den başlayan aylık ödemeler ile C 180’e sahip olabilirler.
 
Mercedes-Benz E-Serisi
Mercedes-Benz Kasko’dan “Yıldızım Kasko” paketini kullananlara 36 aya varan vade seçenekleri ve % 0,65 faiz oranıyla sunulan kampanya dahilinde kurumsal Mercedes-Benz müşterileri 3.142 TL, kişisel Mercedes-Benz müşterileri ise 3.197 TL’den başlayan aylık ödelemelerle E- Serisi’ne sahip olabilirler. “Yıldızım Kasko” paketini kullanmaması durumunda % 0,75 faiz oranı ile kurumsal Mercedes-Benz müşterileri 3.201 TL’den, kişisel Mercedes-Benz müşterileri ise 3.264 TL’den başlayan aylık ödemeler ile E-Serisi’ne sahip olabilirler.
smart
Mercedes-Benz Finansal Hizmetler Şubat ayında % 0 faiz oranıyla 18 ay için 833 TL’den başlayan aylık ödeme seçeneği ile özel bir kampanya sunuyor. Kampanyanın 36 ay için % 0,54 faiz oranı ile sunulan seçeneğinde kurumsal müşteriler 616 TL, kişisel müşteriler ise 625 TL’lik aylık ödemeler ile; % 0,64 faiz oranı ile 48 ay için sunulan diğer kampanya seçeneğinde ise kurumsal müşteriler 489 TL, kişisel müşteriler 500 TL’lik aylık ödemeler ile smart’a sahip olabilir. 

 
Hankook Tire 2012 Global Satışlarında Rekor Kırdı
 
Türkiye'de bir ilk!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hankook Tire 2012 Global Satışlarında Rekor Kırdı
Premium lastik üreticisi Hankook bugün bir önceki yıla oranla %8.3 artış ...
Efsane YENİ SYMBOL Şubat'ta Türkiye'de
Renault, İstanbul Autoshow’da, dünya prömiyerini gerçekleştirdiği Yeni ...
Avantajlı Ford Fırsatları Devam Ediyor
Türkiye’nin en çok satan markası Ford sahibi olmak isteyenler, Şubat ayı ...
 
KAMYONUM Dergisi 95. Sayısı Çıktı
Kamyonum Dergisi'nin Şubat 2013 tarihli 95. Sayısı çıktı.
CITROËN Cenevre’de TECHNOSPACE İle Yeni Bir Çağa Adım Atıyor
MPV segmentinde liderlerden biri olan Citroën, 1999’dan itibaren Xsara ...
Doğu Zebah İnşaat, Araç Parkını 20 Ford Cargo 4136M Transmikser İle Zenginleştirdi
Ford Otosan; İstanbul’da faaliyet gösteren Doğu Zebah İnşaat’a, 20 adet ...
 
Yeni Ford Cargo 1846T Küresel Pazarda
Türkiye’nin 11 yıldır aralıksız pazar lideri ve en çok satılan markası ...
Her Zaman ve Her Yerde Güç Sizinle
Genel merkezi ABD’nin Indiana eyaletinde bulunan Cummins dünya genelinde ...
Filonuz FiloTürk ile Güvende!
Nakliyecilerin giderlerini kontrol altına alabilmelerine olanak sağlayan ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Vize İçin Çözüm Önerileri
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyoncusondakikanewstreyler haberler şoförsrcbusdikkat