Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
11 Şubat 2013 Pazartesi - 14:01

Hankook Tire 2012 Global Satışlarında Rekor Kırdı

Premium lastik üreticisi Hankook bugün bir önceki yıla oranla %8.3 artış ortaya koyan 4,97 Milyar EURO (7,029 trilyon KRW) satış rekoruyla birlikte 2012 mali yılının finansal sonuçlarını açıkladı. Firmanın aynı mali yıl için işletme karı da önceki yıla göre %57.9 güçlü bir artışla 645.6 Milyon EURO (912.9 milyar KRW) oldu.

Hankook Tire 2012 Global Satışlarında Rekor Kırdı

2012'de durgun global ekonomik koşullarla birlikte Euro bölgesindeki finansal krize rağmen, Hankook Lastikleri büyük ölçüde firmanın ultra yüksek performans (UHP) lastiklerinin satış performansında keskin artışa ve birinci sınıf bir üretici olarak gelişmiş marka değerine bağlı olan global bir satış rekoruna imza atmıştır.
 
Hankook’un UHP lastiklerine olan talep önceki yıla göre %30.2'lik sağlıklı bir büyüme gösteren global satış performasıyla kendini kanıtlayarak hızlı yükselişine devam etmiştir. Özellikle, UHP gelişmekte olan pazarlardaki - Rusya ve Latin Amerika dahil - lastik satışları büyümenin başını çekmiş, önceki yıla oranla %86.5 artış elde etmiştir.
 
Aynı zamanda, birinci sınıf otomobil üreticileriyle büyüyen ortaklıkların altını çizdiği orijinal donanım (OE) tedarik portföyünün genişlemesi firmanın satış rekoruna önemli ölçüde katkıda bulunmuştur. BMW’nin yeni 1 ve 3 Serileri ve Lincoln MKZ'nin yanı sıra Audi, Volkswagen ve Chrysler markalarına UHP lastiklerinin fabrika çıkışlı olarak takılmasıyla Hankook’un global birinci sınıf otomobil üreticileriyle OE tedarik sözleşmeleri bir önceki yıla göre %27.6 yükselmiştir. Çin'de, yalnızca Audi ile OE donanımı sözleşmeleri %156 artış kaydederek iki katından fazlasına çıkmıştır.
 
UHP segmentindeki hızlanma Hankook’un gelişmiş ürün kalitesiyle birlikte son teknoloji ve güçlü AR&Ge kapasitelerini kanıtlamaktadır. Hankook Lastikleri dünyaca ünlü Alman kökenli DTM (Deutsche Tourenwagen Masters) gibi Avrupa'daki belli başlı motor sporları etkinliklerinde özel lastik sponsorlukları aracılığıyla üstün kalite ve performans göstererek UHP segmentinde ün kazanmaya devam etmektedir. Bu çeşitli motor sporları için yarış lastikleri geliştirerek kazandığı birikmiş deneyimi ve teknolojik uzmanlığı, firmanın ürün kalitesinin iyileştirilmesini hızlandırarak birinci sınıf bir lastik üreticisi olarak marka değerini arttırmaktadır.
 
Hankook Lastikleri Başkan Yardımcısı ve CEO'su Seung Hwa Suh “Durgun ekonomik koşullara rağmen, en büyük önceliğimizi müşterilerimize tüm dünyada en yüksek lastik kalitesi ve performansını sağlamak olarak kararlı bir şekilde belirleyerek 2012'de yukarıya doğru büyüme trendimizi devam ettirebildik” dedi , ve ekledi, “Hankook'un birinci sınıf bir marka olarak konumunu güçlendirmek ve 2014'e kadar en iyi beş lastik firmasından biri olma yönünde yolumuzu tedbirli bir şekilde açmak için AR&GE ve marka değeri iyileştirmede girişken yatırımlarımızı sürdüreceğiz.”
 
2013'te, Hankook LAstikleri devam etmekte olan olumsuz global ekonomik durumun üstesinden otomobil pazarının genişlediği gelişen ekonomilerdeki proaktif pazarlara girerek ve değiştirme donanımı (RE) segmentinin yükseldiği gelişmiş ülkelere hızlı pazar tedariki ile gelmeyi amaçlamaktadır.

 
Efsane YENİ SYMBOL Şubat'ta Türkiye'de
 
Mercedes Benz'den Şubat Ayı Kampanyası
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Efsane YENİ SYMBOL Şubat'ta Türkiye'de
Renault, İstanbul Autoshow’da, dünya prömiyerini gerçekleştirdiği Yeni ...
Avantajlı Ford Fırsatları Devam Ediyor
Türkiye’nin en çok satan markası Ford sahibi olmak isteyenler, Şubat ayı ...
KAMYONUM Dergisi 95. Sayısı Çıktı
Kamyonum Dergisi'nin Şubat 2013 tarihli 95. Sayısı çıktı.
 
CITROËN Cenevre’de TECHNOSPACE İle Yeni Bir Çağa Adım Atıyor
MPV segmentinde liderlerden biri olan Citroën, 1999’dan itibaren Xsara ...
Doğu Zebah İnşaat, Araç Parkını 20 Ford Cargo 4136M Transmikser İle Zenginleştirdi
Ford Otosan; İstanbul’da faaliyet gösteren Doğu Zebah İnşaat’a, 20 adet ...
Yeni Ford Cargo 1846T Küresel Pazarda
Türkiye’nin 11 yıldır aralıksız pazar lideri ve en çok satılan markası ...
 
Her Zaman ve Her Yerde Güç Sizinle
Genel merkezi ABD’nin Indiana eyaletinde bulunan Cummins dünya genelinde ...
Filonuz FiloTürk ile Güvende!
Nakliyecilerin giderlerini kontrol altına alabilmelerine olanak sağlayan ...
Chevrolet Modellerinde Şubat Ayı Fırsatları
• Yeni Captiva’lar 78.000 TL'den başlayan fiyatlar ile Chevrolet’nin 78 ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Vize İçin Çözüm Önerileri
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
kamyonumtreylernewsfahrertruck haberler türkiyebussrc