Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
kamyonum dergisi, youtube kanal, kooperatif,
English
“WE ARE THE ONLY COMPANY IN TURKEY AND THE 3RD IN THE WORLD”

“WE ARE THE ONLY COMPANY IN TURKEY AND THE 3RD IN THE WORLD”

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
1 Ağustos 2024 Perşembe - 10:59

Nükte Trailer Sektöre İmza Atıyor, Global Bir Aktör Olmaya Hazırlanıyor

Nükte Trailer 2024 yılının Mayıs ayında 18 bin metrekarelik fabrikasında üretime başladı. Lowbed, Havuz Tipi Damper, Konteyner Taşıyıcı, Platform Treyler gibi ürünlerle geniş bir ürün gamına sahip olan firma aynı zamanda yurtiçi ve yurtdışında geniş bir servis ağına da sahip. Nükte Trailer’i okuyucularımız için anlatan Nükte Trailer Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Genel Müdür Haktan Nükte amaçlarının global pazarın aranılan bir firması olmak olduğunun altını çizdi.

Nükte Trailer Sektöre İmza Atıyor, Global Bir Aktör Olmaya Hazırlanıyor

“Müşterilerimiz Treyler İhtiyaçları için de Firmamızı Tercih Etmek İstediklerini Belirttiler”

“2024 Yılı Mayıs Ayı İtibariyle 18.000 Metrekarelik Fabrikamıza Taşındık”

Ağır vasıta sektöründe yıllardır verdikleri başarılı hizmetlere ilaveten yine Türkiye’nin başarılı üretim çeşitlerinden biri olan treyler üretimine başlamış olan Nükte Trailer’in doğuş hikayesini bizler için paylaşan Nükte şunları söyledi; “Ağır vasıta sektöründe hizmet verdiğimiz müşterilerimizin firmamızdan aldığı hizmet kalitesinden kaynaklanan memnuniyeti bizi bu sektörde üretim yapmaya sevk etti. Firmamızdan aldıkları hizmetten memnun kalan müşterilerimiz treyler ihtiyaçları için de firmamızı tercih etmek istediklerini belirttiler. Bu talepler son yıllarda yoğun artış gösterdiği için 2020 yılında treyler sektöründe Ar-Ge çalışmalarına başladık. Ar-Ge çalışmaları devam ederken üretimi geliştirmek adına Konya Kobisan Sanayi Sitesinde 1000 metrekarelik bir alanda üretim yapmaya başladık. Ar-Ge çalışmalarını yaptığımız ürünlerin üretilip, prototiplerin değerlendirilmesi ve üretim ve tedarik zinciri çalışmalarının geliştirilmesi faaliyetleri yürütüldü. Sektörel olgunluk seviyesine geldiğimizi düşündüğümüzde 2024 yılı Mayıs ayı itibariyle Konya 4. Organize Sanayide 12.500 kapalı, 5.500 açık olmak üzere toplam 18.000 metrekarelik fabrikamıza taşındık. Yeni fabrikamızda sac işleme merkezi, kaynaklı imalat, kumlama, astar, boya ve montaj hatlarımızı robotik sistemlerle destekleyerek, kaliteli ve nitelikli ürünler üretmeye devam ediyoruz.”

“İnsansız Robotik Kaynak Sistemleri ile Ürünler Özelinde Prosesler Geliştirdik”

“Kalitede Standartlaşmış Ürün Üretmeyi Firma Kültürü Olarak Benimsedik”

 

Altyapılarını detaylandıran Nükte devam etti; “Fabrikamız son teknolojilerle donatılmış olup, insansız robotik kaynak sistemleri ile ürünler özelinde prosesler geliştirilmiştir. Avrupa standartlarında kaynak ve boya prosesleri takip edilmektedir. Buna bağlı olarak üretim alanlarımızda lazer kesim, pres, tozaltı kaynak robotu, çeşitli tonajlarda pozisyonerler, çatım ve kaynak masaları, tam otomatik insansız kaynak robotları, kumlama, astar boya ve montaj hattından oluşmaktadır. Vizyonumuz ve misyonumuz gereği kalitede standartlaşmış ürün üretmeyi firma kültürü olarak benimsedik. Fabrikamız üretime yönelik tüm ihtiyaçlarını kendi bünyesinde yürütebilecek, dışa bağımlılığı minimum seviyeye indirilmiş şekilde faaliyet göstermektedir.”

“Lowbed Treyler Üretimi Üzerine Yoğun Ar-Ge Çalışmaları Yaptık”

“Havuz Tipi Damper, Konteyner Taşıyıcı, Platform Treyler Gibi Ürünlerde Seri Üretim Bantlarımız Bulunuyor”

Ürün gamlarıyla ilgili bilgi veren Nükte; “Makine yatırımlarımızı treyler sektöründeki tüm ürünleri üretebilecek şekilde dizayn ettik. Ancak 60 yıllık firma kültürümüzde fark ortaya koymadığımız, geliştirmediğimiz hiç bir işi yapmadık. Treyler sektöründeki yatırımlarımız da satış değil, başarı ve gelişim odaklı olduğu için Ar-Ge çalışmasını tamamlamadığımız, kullanıcı açısından bir farklılık yaratamadığımız ürünleri üretmeyeceğiz. Bu nedenle kullanıcının spesifik taleplerini karşılayacak lowbed treyler üretimi üzerine yoğun Ar-Ge çalışmaları yaptık, halen de bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca Havuz Tipi Damper, Konteyner Taşıyıcı, Platform Treyler gibi ürünlerde de seri üretim bantlarımız bulunuyor. Firma olarak hangi işi yaparsak yapalım, başarı ve müşteri memnuniyeti odaklı bir firma olduk. Bu sektörde de müşteri memnuniyeti açısından öncü firma olmayı hedeflemekteyiz. Müşteri memnuniyetini sağlamak için global geçerliliği olan markaların ürünlerini kullanıp, giriş kalite kontrolüne önem veriyoruz. Kullandığımız tüm sac ürünlerini teste tabi tutuyor, müşterimize sunduğumuz kalitenin güvencesini sağlıyoruz.” dedi.

 

“Global Bir Aktör Olmaya Hazırlanıyoruz”

“Nihai Hedefimiz Global Pazarın Aranılan Bir Firması Olarak”

“Tüm yatırımlarımız gelişmiş ülkelerin istediği kalite spesifikasyonlarına uygun üretim yapmak üzerine kurgulandı.” diyen Nükte devam etti; “Ayrıca Ar-Ge, Ür-Ge çalışmalarımızın yoğunluğu ile global aktör olmaya hazırlanıyoruz. Türkiye bu sektörde gerçekten başarılı bir ülke. Firmalarımız tüm dünyada bilinen firmalar haline geldi. Bizim de nihai hedefimiz global pazarın aranılan firması olarak pazarda hak ettiğimiz yeri almaktır.”

 

“Hedefimiz, Trafik Güvenliğini Riske Etmeyecek, Dayanıklı ve Kaliteli Ürünler Üretmek”

Pazarda ürünlerini son teknoloji ile üretip, mühendislik çalışmalarına önem veren bir firma olarak kendilerini tanımladıklarını ifade eden Nükte devam etti; “Bu çalışmaların tamamı müşteriye vaad ettiğimiz kalitenin sürdürülebilir ve standart olarak ortaya çıkması için yapılıyor. Ürünlerimiz karayollarında yük taşıyan ürünler olduğu için üründe ortaya çıkacak bir sorunun hem müşterimizi hem de karayolu güvenliğini riske attığını çok iyi biliyoruz. Bu nedenle  hedefimiz, trafik güvenliğini riske etmeyecek, dayanıklı ve kaliteli ürünler üretmektir.”

 

“Hem Yurtiçi Hem Yurtdışında Geniş Bir Servis Ağımız Var”

“Türkiye’nin 81 İlinde Pazarlama ve Satış Faaliyetlerimizi Geliştiriyoruz”

Satış ve servis ağlarıyla ilgili bilgiler veren Nükte şunları söyledi; “Global markalarla çalışmanın en büyük katkısını servis ağı dağılımında görüyoruz. Global firmaların partneri olduğunuz zaman o firmaların servis ağları aynı zamanda sizin ürününüzün de servis noktaları haline geliyor. Bu nedenle servis ağı konusunda hem yurtiçinde tüm şehirlerde, hem de yurtdışında birçok ülkede ürünümüze müdahale edebilecek servis noktaları bulunmaktadır.

Satış ağını şuan firmamız bünyesinde yürütüyoruz. Firmamızın farklı bölgelerdeki temsilcileri aracılığı ile satış hizmetimizi sürdürüyoruz. Türkiye’nin 81 ilinde pazarlama ve satış faaliyetlerimizi geliştiriyoruz.”

 

“Farklı Bölgelerde Bayilik, Satış Temsilciliği ve İş Ortaklığı Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz”

Yurtdışı pazarlarda hali hazırda bulunduklarını, ancak bu süreci hızlandırmak için çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Nükte; “Farklı bölgelerde bayilik, satış temsilciliği ve iş ortaklığı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halihazırda Almanya, İtalya, Rusya, Romanya ve Orta Asya ülkelerinde iş geliştirme ekiplerimiz çalışmaya devam ediyor.  Bu çalışmalar neticesinde yurtdışı pazarda aranan firma haline geleceğiz.” dedi.

 

“Kalitenin ve Güvenin Birleştiği Bir Firmayız”

Sözlerini sonlandıran Nükte son olarak şunları söyledi; “Nükte Otomotiv ailesi olarak kalitenin ve güvenin birleştiği bir firmayız, sürekli gelişim ve müşteri memnuniyetini sağlamaya çalışıyoruz. Bize bu sayfayı ayırdığınız için teşekkür eder siz değerli müşterilerimize kaliteli ve güvenilir hizmet vermekten mutluluk duyarız.”

 
Uzun Yol Sonrası Otomobilinizde Neleri Kontrol Etmelisiniz?
 
Mars Hava ve Deniz Kargo’dan Yeni Hizmet: Yurt İçi Konteyner Taşımacılığı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tedarik Sanayini Geliştirmek ve Daha Rekabetçi Hale Getirmek İstiyoruz
Mercedes-Benz Türk Üretim Parçaları Dağıtım Merkezi açılışında Kamyonum ...
"Can ve Mal Güvenliğinin Sağlandığını Görmemiz Lazım!"
Bu hafta Suriye’de yaşanan Türk TIR’larına saldırı sektörü de etkilemiş ...
2024’te Yollar Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar İle Elektrikleniyor!
Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar İcra Kurulu Üyesi Tufan Akdeniz, Mercedes-Benz ...
 
İşinizi Şansa Değil, Denko'ya Bırakın!
Denko Lojistiği Kamyonum Dergisi okuyucuları için anlatan Denko Lojistik ...
"Lojistik Sektörü, Ekonomik Refahın Anahtarını Elinde Taşıyor"
2010 yılından beri sürekli artarak her geçen yıl rekorlara imza atan İhracatımız, ...
15 Dakikada 1 Treyler
Schmitz Vreden tesisinde yılda 21300 adet treyler üretiyor. Hedef her ...
 
Otokar Dört Dörtlük Araçlarına Yenilerini Ekledi!
11 ve 15 ton Atlas Foton marka araçlar pazardaki mevcut ihtiyacı karşılama ...
Yüksel Lojistik Yeni Yatırım ve Atılımlarına Devam Ediyor!
Mersin Lojistik ve Taşımacılık Fuarı’nda bir araya geldiğimiz Yüksel Lojistik ...
Kamyon ve Kamyonet Arasındaki Fark Nedir?
Kamyon ve kamyonetler, işlevsel olarak birbirlerine çok benzemektedirler. ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
busşoförKamyonlkwfahrertürkiyesrc haberler kamyonum