10 Eylül’de Cilvegözü Sınır Kapısı yolu üzerindeki sınırda görevli Piyade Er Gökhan Çakır’ın Suriye tarafından gelen bir mermi ile şehit düştüğü gün güvenlik nedeniyle ikinci bir emre kadar kapatılan Cilvegözü Sınır Kapısı bugün yeniden açıldı.
Cilvegözü Sınır Kapısı’ndan yardım TIR’ları ile ticari yük taşıyan TIR’lar, yolcu çıkışları, yaralı geçişlerinin yanı sıra Türkiye üzerinden Hac’a gidecek Suriyelilerin giriş işlemleri de yapılıyor. Bu arada, sınır kapısından 4 gündür çıkış yapılamadığı için yaklaşık 5 kilometrelik TIR kuyruğu oluştuğu görüldü.
İHA
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |