Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
4 Ekim 2024 Cuma - 13:36

Nükte Otomotiv, Nükte Trailer Markası ile de Pazarın Tanıdığı Bir Marka Haline Geldi

Nükte Trailer Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faik Haktan Nükte; firmalarının üretimlerinden bahsederken aynı zamanda satış ve servis aplarına da değindi. İç pazarda her bölgede var olduklarını ancak Ege ve Doğu Anadolu bölgesinde bayilik çalışmalarını hızlandırdıklarını belirten Nükte, dış pazarda ise Avrupa’da birçok ayrı bölgede bayilik ve distribütörlük görüşmelerinin devam ettiğini ifade etti.

Nükte Otomotiv, Nükte Trailer Markası ile de Pazarın Tanıdığı Bir Marka Haline Geldi

“Robotik İmalatlar ile Üretimimiz Çok Hızlandı”

Treyler sektörüne giriş süreçlerini okuyucularımız için aktaran Nükte şöyle konuştu; “Ticari araç alım ve satım sektöründe çok köklü bir firmayız. Bu alanda pazar payımızın rakiplerimize göre ortalamanın yüksek olmasından ve müşteri talepleri doğrultusunda treyler imalatına girmiş bulunmaktayız. 2020 yılında Ar-Ge çalışmalarıyla birlikte üretime başladık. Öncesinde treyler imalatı ile ilgili tecrübe kazanmak, Ar-Ge çalışmalarını sürdürmek, prototip ürünler üretip pazarı tanımakla ilgili çalışmalarımız oldu. Ürünlerimizin tasarımları ve bizi yansıtan hatları, kalite prosesleri ve yönetsel kalitemizi belirli bir aşamaya getirdik. Sonrasında seri üretime geçeceğimiz fabrikamıza taşındık. Ar-Ge aşamasında geliştirdiğimiz ürünleri, prototip ürünler üretirken oluşturduğumuz üretim geliştirme bilgileri ile harmanladık. Böylelikle yeni fabrikamızda mühendislik, kalite ve verimlilik odaklı çalışmaya hazır hale geldik. Robotik imalatlar ile üretimimiz çok hızlandı. Ağır vasıta pazarında hali hazırda yoğun olarak bilinen Nükte Otomotiv, Nükte Trailer markası ile de pazarın tanıdığı bir marka haline geldi.”

“Kaliteli, Ekonomik ve Ergonomik Ürünler Üretme Hedefleriyle Yola Devam Etmekteyiz”

 

 “Türkiye treyler imalatıyla dünya genelinde büyük üreticiler arasındadır.” diyen Nükte devam etti; “Ülke ihracat hacminin 5’de 1’ini karşılayan treyler ve üst yapı imalatı her geçen gün hak ettiği değere ulaşmaktadır. Ancak global dünyanın yenilikçi yaklaşımı ve teknolojiye bakış açısı ile Ar-Ge yatırımlarını yakından takip ederek dünyada söz sahibi olacağımıza inanıyoruz. Firmamız bu bakış açısıyla mühendislik, Ar-Ge ve yeni çıkan teknolojilere yatırım yaparak yalın ve seri üretimi hedeflemektedir. Bu hedefler doğrultusunda kaliteli, ekonomik ve ergonomik ürünler üretme hedefleriyle yola devam etmekteyiz.”

 

“İç Pazarda Her Bölgede Satışımız Mevcut”

“Rusya, Ukrayna, Türki Cumhuriyetler ve Ortadoğu Pazarlarına Satış Yapmaktayız”

 

Nükte ailesi olarak 1962 yılından günümüze kadar ticari araç alım satımda edindikleri tecrübelerle Nükte Trailer markasını da iç pazarda hak ettiği satış tirajlarına ulaştırdıklarını ifade eden Nükte satış ağlarını şöyle açıkladı; “Türkiye'nin 7 bölgesinde 60 yılı geçkin satış ve pazarlama ağımıza Nükte Trailer markasını da ekledik. 18.000 m² kapalı alanda ayda 110 adet treyler üretmeyi hedefleyen firmamız, üretim hacmini iç pazar ve yurtdışı pazarına sunmaktadır. İç pazarda satış ve pazarlama yeteneğimizin uzun yıllara dayanan bir alışkanlık olması sebebiyle her bölgede satışımız mevcuttur. Yurtdışı satışlarımızda ise Rusya, Ukrayna, Türki Cumhuriyetler ve Ortadoğu pazarlarına ürünlerimizin pazarlama ve satış faaliyetlerini sürdürmekteyiz. Bununla beraber firmamız Avrupa pazarı için yoğun pazarlama ve ürün Ar-Ge çalışmalarına devam edip en yakın zamanda Avrupa karayollarına da ürünlerimizi göstermek hedefindeyiz.”

 

“Avrupa’da Bayi ve Servis Ağı Kurmayı Hedefliyoruz”

 

Gelecek planlarını da okuyucularımız için aktaran Nükte; “Geleceğe ilişkin planlarımız içerisinde Avrupa ülkelerinde oluşacak bayi ve servis ağı yer almaktadır. Avrupa ülkeleri daha nitelikli ve kaliteli ürünler isteyen pazarlardır. Avrupa içerisinde yer almak, tanınır olmak bu sektördeki üreticilerin ulaşması gereken hedeflerden birisi olmalıdır. Avrupa pazarında marka bilinirliğinin ve müşteri sadakatinin oluşturulabilmesi için fonksiyonel ve ergonomik ürünler üretip, kalite yönetim sistemleri ve ürün izlenebilirliğinin sağlanması gerekmektedir. Bu bağlamda çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Ayrıca bu süreçte ürün yelpazemizi genişletip, Ar-Ge çalışmalarını tamamlayıp, prototip üretimleri yaptığımız yeni ürün çeşitlerimiz de bulunmaktadır. Bununla birlikte, hidrolik dümenlenebilir lowbed, hurda taşıyıcı gibi ürünleri de ürün gamımıza ekledik.” dedi.

 

“Avrupa'da Birçok Ayrı Bölgede Bayilik ve Distribütörlük Görüşmelerimiz Devam Ediyor”

“Arap Ülkeleri İçin Özel Çalışmalar Yürütmekteyiz”

“Ege ve Doğu Anadolu Bölgesinde Bayilik Çalışmalarımızı Hızlandırdık”

 

Yurtdışı pazarında Avrupa'da birçok ayrı bölgede bayilik ve distribütörlük görüşmelerinin devam ettiğini aktaran Nükte devam etti; “Almanya Singen bölgesinde, Danimarka, Belçika ve Fransa’da da ayrı ayrı bayilik çalışmalarımız devam etmektedir. Ayrıca Orta Doğu bölgesinde Arap ülkeleri için özel çalışmalar yürütmekteyiz. Yurtiçi pazarında da Ege ve Doğu Anadolu bölgesinde bayilik çalışmalarımızı hızlandırdık. Bu bölgeler de dahil olmak üzere satış ve servis ağımızı genişletiyoruz.”

 

“Uzun Soluklu Başarı Hedefleyen Her Firmanın Ar-Ge, Kalite ve Verimliliğe Odaklanması Gerekiyor”

 

“Sektörde uzun soluklu başarı hedefleyen her firmanın Ar-Ge, kalite ve verimliliğe odaklanması gerekiyor.” diyen Nükte sözlerini sonlandırırken şu ifadeleri kullandı; “Tüketicilerin de bu ürünler ile iş yaptıklarını, bunların aslında ticari hayatlarını doğrudan etkileyen ürünler olduğunu unutmayıp, kaliteli ürün tercihinden vazgeçmeyip, sürdürülebilir ticari yapısını sağlaması gerekmektedir. Düşük kalitede ürünler tercih etmenin tüketiciye oluşturacağı zarar, satın almada elde edeceği maliyet avantajından çok daha fazlasına sebep olmaktadır. Bu nedenle hem üreticinin, hem de tüketicinin sürdürülebilirliği açısından kaliteden taviz vermemek gerekir.”

 

 

 
Ford Otosan’ın Yeniköy Fabrikası’nda Ürettiği E-Transit Custom, Avrupa Yollarına Çıktı
 
Türkiye’de Yine Bir İlki Başardık; Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikası ve İzinli Gönderici Yetkisi Aldık
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Güvenlik, Kalite ve Özen Bizim Farkımız Olarak Özetlenebilir'
Norm Elektronik Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Tan; Kamyonum Dergisi okuyucularına ...
''Türkiye’de 250 Bine Yakın Aracın Takibini Yapıyoruz''
Verdikleri hizmetleri Kamyonum Dergisi okuyucuları için anlatan Seyir ...
Kısa Vadede Uluslararası Taşımacılığa Girmeyi Planlıyoruz
Murat Çay Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Başak Çayır firmaları ve verdikleri ...
 
Aralarında Tıp Mezunu da Olan 40’a Yakın Arkadaşımızı Şoför Olarak Bünyemize Kattık
Cengizhan Lojistik Genel Müdürü Yaşar Eren şirketlerini ve verdikleri ...
Hedefimiz; Daha Fazla Büyümek, Daha Çok Yurtdışı İrtibat Ofisi Açmak ve Daha Fazla Ciro Yapmak
Batı Innovative Logistics Satış Direktörü Onur Alioğulları, verdikleri ...
Kamyon Şoför Koltukları Nasıl Olmalı?
Kamyon şoförleri uzun saatler boyunca direksiyon başında kalarak, büyük ...
 
Ölümlü Kazalar Artıyor, Hız Sınırlayıcıları Neden İptal Ediliyor?
Frenteknik Şirket Sahibi Alpay Lök, Kamyonum Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ...
Türkiye’de Tek, Dünyada 3. Firmayız
Sektörde 51. Yılını dolduran Şahin Tanker’i okuyucularımız için anlatan ...
"Üretimde Son Yılların Rekorunu Kırdık"
Coşkunlar Karoser Firma Yetkilisi Ahmet Coşkun, Kamyonum Dergisi Genel ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Kalkınma Yolu
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
kamyonum, kamyon, kamyonumdergisi, kamyonumpazar,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrerbusKamyondikkatşoförlkwkamyoncutreylernews