Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
21 Ekim 2024 Pazartesi - 15:08

Trabzon’da DAF Rüzgarı!

DAF Trucks Türkiye’deki yapılanmasını güçlendirmeye, güçlü isimlerle devam ediyor. Trabzon’da açılan DAF Trucks Reisoğlu Plaza satış ve servisin yanı sıra yedek parça hizmeti de vererek, müşterilerine tam kapsamlı bir DAF deneyimi yaşatacak.

Trabzon’da DAF Rüzgarı!

19 Ekim’de gerçekleştirilen açılış DAF Trucks CEO’su Atilla Kaya, DAF Trucks Türkiye Satış Direktörü Mert Ersoylu, DAF Trucks Türkiye Yedek Parça Müdürü Gülten Kuram, Reisoğlu Yönetim Kurulu Üyeleri, iş dünyasından temsilciler ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Davette katılımcılar, 3000 metrekareye sahip yeni plazayı gezme fırsatı bulurken, Yeni Nesil DAF’ları da yakından tanıma imkanı buldu.

Gerçekleştirilen açılışta konuşan Reisoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Önder Reis; “Avrupa'dan Orta Asya'ya kadar uzanan transit karayolu güzergahı üzerinde bulunan Trabzon bölgemiz coğrafi olarak da ayrı bir öneme sahiptir. Üretim ve istihdamı ilke edinerek sizlere hizmet etmeyi planladığımız şehrimize ve bölgemize katma değer sağlayacak olan bu yatırımımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

DAF Trucks CEO’su Atilla Kaya ise, “Bugün burada açılışını gerçekleştirdiğimiz Reisoğlu, UCR ve Mertsan DAF Trucks, Türkiye'de geleceği temsil etmektedir. Bu açılışlarda gördüğünüz üzere, DAF olarak sunduğumuz premium marka ve ürün gamını, sağlamış olduğumuz üstün servis hizmeti ve yüksek yedek parça bulunabilirliği ile destekliyoruz. Sizlerin göstermiş olduğunuz güvene layık olacağız. Ayrıca bugünü fırsat bilerek sizlere yeni nesil DAF’ın yeni modelini de tanıtmak istiyoruz. Odak noktamız her zaman müşteri memnuniyeti olacaktır. Sizlerin işleyişini kesintisiz sürdürebilmeniz için satış sonrası servis ve yedek parça hizmetlerimizi en iyi şekilde sunacağız. Yurt içinde ve yurt dışında sunduğumuz yol yardım hizmetleri ve tam donanımlı servis personelimizle sizlerin yanında olacağız.” şeklinde konuştu.

“DAF TRUCKS BİZLER İÇİN BİR AŞK”

“MÜŞTERİLERİMİZE SERVİS VE YEDEK PARÇA HİZMETİNİ DE SUNMAYA HAZIRIZ”

“TÜM YATIRIMLARIMIZI BU BÖLGEYE YAPACAĞIZ”

Reisoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Önder Reis, gerçekleştirilen açılış töreninde duygu ve düşüncelerini Kamyonum Dergisi okuyucuları için paylaştı. Beş yıllık zaman zarfında satış faaliyetini yürüttükleri bayilerinde, servis ve yedek parça hizmeti de verecek olmanın haklı gurunu yaşayan Reis, DAF Trucks marka araçların sağladığı avantajlara da okuyucularımız için değindi.

Sözlerine ilk olarak Reisoğlu Grup’un DAF Trucks yolcuğu hikayesi ile başlayan Reis şöyle konuştu; “Reisoğlu Nakliyat firması olarak 2007 yılında sektörle buluştuk. 2007 yılından bu yana geçen yaklaşık olarak 19 yılda uluslararası taşımacılık faaliyetini yürüttük. 2019 yılında müşterilerimize daha iyi ve kaliteli hizmeti sunabilmek adına DAF Trucks ile bir sözleşme imzaladık. DAF Trucks bayiliğini bünyemize kattık. 2019 yılından itibaren aradan geçen beş yıllık zaman zarfında satış faaliyetimizi yürüttük. Tesisimizin tamamlanması ile birlikte bundan sonra müşterilerimize servis ve yedek parça hizmetini de sunmaya hazırız. Servisimiz müşterilerimizin her türlü ihtiyacını cevap verecek şekilde son sistemlerle donatıldı. Bu yatırımın öncelikli olarak Trabzon’a, Karadeniz Bölgesine ve tüm Türkiye’deki müşterilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

“Alırken-Kullanırken-Satarken DAF Trucks Oldukça Başarılı”

“NGD Araçlarımızın Yakıt Tasarrufu, Konforu ve Kalitesi Muadillerine Kıyasla Çok Daha İyi Durumda”

“DAF Trucks Bizler İçin Bir Aşk”

DAF Trucks çatısı altında yollarına devam etme nedenlerini sıralayan Reis ilk olarak DAF Trucks’ın Avrupa’daki başarılarına değinerek devam etti; “DAF Trucks hemen hemen her yıl Avrupa’da yılın ticari aracı olarak seçiliyor, ödüller alıyor. Türkiye’de maalesef Avrupa’da sahip olduğu pazar payına henüz ulaşabilmiş değil. Ben yaklaşık 19 yıllık meslek hayatımda her marka araç sahibi oldum. İşletme sermayesi bakımından ve aynı zamanda alırken-kullanırken-satarken DAF Trucks oldukça başarılı. Özellikle NGD araçlarımızın yakıt tasarrufu, konforu ve kalitesi muadillerine kıyasla çok daha iyi durumda. Buna karşılık çok daha düşük fiyatlara müşterilerimizin araçları satın alabileceğini bildiğim için DAF Trucks ile ilerlemeyi ve müşterilerime DAF Trucks marka araçları sunmayı büyük bir mutlulukla yerine getiriyorum. 19 yıllık meslek hayatımda DAF Trucks’ı ayrı sevdim, ona ayrı baktım. DAF Trucks bizler için bir aşk. Rahatlığı, konforu, kabini, aracın tasarımı ile mükemmel bir bileşen.”

“Kabinde 2,25 Olan Derinlik Mesafesini 2,69’a Yükseldi”

“DAF Böylece Kullanıcılarına Hatırı Sayılır Bir Konfor Hediye Etmiş Oldu”

DAF Trucks’ın yeni nesil araçlarında kullanıcılarına sunduğu önemli bir özelliğin altını çizen Reis; “DAF Trucks Avrupa ve Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi. Ön cam ile arka duvar sacı arası mesafe olan derinlikte 2,25 metre olan derinlik mesafesini, 44 santim uzatarak 2,69 metreye yükseltti. Bu vesileyle kullanıcılarına, sürücülerine hatırı sayılır bir konfor hediye etmiş oldu.” dedi.

“2025’den İtibaren Yan Etekler Tüm Araçların Olmazsa Olmazı”

“NGD Araçlar Hem Yakıt Tasarrufu Hem de Büyük Bir Konfor Sağlıyor”

DAF Trucks’ın yakıt tasarrufu konusunda da oldukça iddialı olduğunu ifade eden Reis, NGD araçlarda yapılan yenilikleri de okuyucularımız için anlattı; “DAF Trucks yakıt tasarrufu hususuna büyük önem veriyor. Bu doğrultuda NGD araçlarda ön tarafı biraz daha yatırarak, köşe spoilerlarını kaldırdı. Yan etekleri ise 2025 itibariyle tüm araçlarda olmazsa olmaz kıldı. Tüm bu yeniliklerle yakıta müthiş bir tasarruf sağladı. Ancak bunlar olurken konfordan da hiç ödün vermedi. Yani NGD araçlar hem yakıt tasarrufu hem de büyük bir konfor sağlamış oldu.”

“Nakliyeci Dostlarımız Her Şeyin ve Tabi Ki Aracın da En İyisine Layıklar”

“Tüm Yatırımlarımızı Bu Bölgeye Yapmak İstiyoruz”

Nakliyecilerin her daim en iyisine layık olduklarını ve kendilerinin de en iyi hizmeti sunmaya hazır olduklarını belirte Reis sözlerini sonlandırırken şunları söyledi; “Bugün ticaret hayatımızda ne iş yaparsak yapalım yapmış olduğumuz iş koluna göre işimiz ya emek yoğun ya sermaye yoğun ya da risk yoğun grubuna girer. Ama gel gelelim bugün nakliyeciler nakliyecilik faaliyetini hem emek yoğun hem sermaye yoğun hem de risk yoğun bileşenlerinin üçünü bir arada bulundurarak yürütmeye çalışıyor. Nakliyecilik dışarıdan görüldüğü gibi değil, gerçekten çok meşakkatli ve büyük riskler alarak yapılan bir iş. Çok ciddi sermayeler ortaya konularak yapılıyor. Bu nedenle nakliyeci dostlarımız her şeyin ve tabi ki aracın da en iyisine layıklar. Bunun için yakıt tasarrufu sağlayacak, en az yakıtı tüketecek araca sahip olmak onların en büyük hakkı. En fazla konforla, en çok yakıt tasarrufunu sağlayacak araca ve bu servise inanın fazlasıyla sahip olmayı hak ediyorlar. Bizler DAF ile ilgili olarak yapmış olduğumuz bu yatırıma kısa bir zamanda daha güzel bir yatırımla devam etmeyi planlıyoruz. Bütün nakliyeci dostlarımıza hediyemiz olsun. Onlar her şeyin en iyisine layıklar. Karadeniz bölgesiyle ilgili bilhassa Trabzon’la ilgili olarak da söylemek istediğim birkaç şey var. Trabzon coğrafi olarak tarihi İpek Yolu güzergahı üzerinde bulunuyor. Bu vesileyle ayrı bir öneme sahip. Trabzon bugün nakliye tarafı ayrı dursun bölgenin sanayi, spor, ticari olarak da bir merkezi durumunda. Bu vesileyle ülkemiz için de hatırı sayılır bir öneme sahip. Açıkçası Trabzon ve Karadeniz bölgesi yatırımın en güzeline layık. Bunun için imkanlarımız ölçüsünde yapabilecek olduğumuz tüm yatırımlarımızı bu bölgeye yapmak istiyoruz. Müşteri ve dostlarımızın da bu yönde bize destek olacaklarına ümidimiz tamdır. Onlar her şeyin en güzeline layık.”

 

“TÜRKİYE’DEKİ AYAK İZİMİZİ DAHA DA ARTIRMAYI HEDEFLİYORUZ”

“DOĞU KARADENİZ YENİ NESİL DAF’I FAZLASIYLA KABULLENMİŞ BİR BÖLGE”

“DAF’LA BERABER KAZANANLAR TAKIMINDA YERİNİZİ AYIRTIN!”

Daf Bayi Reisoğlu Trucks servis ve yedek parça bölümünün açılışında Kamyonum Dergisi mikrofonuna konuşan DAF Türkiye Satış Direktörü Mert Ersoylu, amaçlarının hem full bayilerini hem de servis lokasyonlarını artırarak müşterilerine vermiş oldukları hizmeti yukarı çıkarmak olduğunu belirtti. Doğu Karadeniz pazarını da değerlendiren Ersoylu, bölgenin Yeni Nesil DAF’ı fazlasıyla kabullenmiş bir bölge olduğunu ifade etti. 2024 yılında çekici grubunda elde ettikleri başarıya da değinen Ersoylu hedeflerinin önümüzdeki dönemde bu başarıyı kamyon grubuna da taşımak olduğunu söyledi.

 

2025 yılı içerisindeki en önemli rollerden bir tanesinin de bayi ağının genişletilmesi olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan Ersoylu, amaçlarının hem full bayilerini hem de servis lokasyonlarını artırarak müşterilerine vermiş oldukları hizmeti yukarı çıkarmak olduğunu belirtti. Sözlerine devam eden Ersoylu; “Türkiye’deki ayak izimizi daha da artırmayı hedefliyoruz. Bugün Trabzon’da Reisoğlu’nun açılışıyla beraberiz. Türkiye’deki DAF’ın hem yeni araçları hem de yeni nesil DAF’ın güncellemelerini daha hakkaniyetli bir şekilde müşterilere ulaştırabilmek için üst kalite bir de servis ağına ihtiyacımız var. Bu yolda ilerleyerek de devam ediyor olacağız.” dedi.

“Doğu Karadeniz’de Pazar Payımız Yüzde 21’lere Ulaşmış Durumda”

“Doğu Karadeniz Yeni Nesil DAF’ı Fazlasıyla Kabullenmiş Bir Bölge”

DAF’ın Trabzon ve çevre illerdeki pazar performansını değerlendiren Ersoylu şunları söyledi; “Doğu Karadeniz özelinde kendimizi odaklarsak, çekici tarafında 2024 yılı ilk sekiz ay pazar payımız yüzde 21’lere ulaşmış durumda. Dolayışıyla buradaki müşterilerimize olan erişimimiz de o yönde ilerliyor. Bu bölge Yeni Nesil DAF’ı fazlasıyla kabullenmiş ve onun faydasını gören bir bölge.”

“Müşterilerimizin İşlerinden En Yüksek Verimi Almalarını Sağlamaya Çalışıyoruz”

Sözlerine devam eden Ersoylu şunları söyledi; “Bizim amacımız müşterilerimize bir çözüm sunmak. Onların mevcut işleyişlerini çok iyi anlayarak, parklarını ve rotalarını çalışarak onlara hem yakıt verimliliğinde hem şoför konforunda hem de aynı zamanda bütün güvenlik önlemlerini sağlayarak mevcut işlerinden en yüksek şekilde verim almalarını sağlamaya çalışıyoruz.”

Verimlilik, Güvenlik ve Konfor…

“Yüzde 13’e Varan Bir Yakıt Verimliliği Sağlıyoruz”

Üç ana başlığın kendileri için çok önemli olduğunu belirten Ersoylu bunları verimlilik, güvenlik ve konfor olarak sıraladı ve şöyle açıkladı; “Verimlilik bizim için en önemli konulardan bir tanesi. Yeni neslin geliştirilmiş versiyonuyla beraber yüzde 13’e varan bir yakıt verimliliği sağlıyoruz. Bu yakıt verimliliği de bildiğiniz üzere otomatikman firmalara katma değer olarak geri dönüyor. Bununla beraber güvenlik önlemleri çok fazla gereksinim duyulan hadiseler. Bildiğiniz gibi bu sene Temmuz’un başı itibariyle GSR II hayatımıza girdi. Biz bununla alakalı olarak zaten 2024 yılının başında bir hamle yapmış ve getirdiğimiz bütün yeni nesil DAF’ları GSR II standartlarına uygun halde sipariş vermiş ve satışını gerçekleştirmiştik. Şimdi bunların üzerine de koyarak, bunları daha da optimize ederek ve artırarak güvenlik önlemlerini üst seviyeye çıkartıyoruz. En sonuncusu da tabi ki de yaşam alanları. Sürücülerin hem sürüş hem de içerisindeki dinlenme, uyku vs. konularını içeren yaşam alanlarını da onlara en uygun ve en rahat şekilde dizayn etmeye çalışıyoruz.”

“2024 Yılında Çekici Grubunda Pazar Payımızı İki Katından Fazlasına Çıkardık”

“Çekici Tarafındaki Başarımızı Kamyon Grubuna da Taşıyacağız”

“DAF’la Beraber Kazananlar Takımında Yerinizi Ayırtın!”

 

DAF Trucks Türkiye’nin çekici performansında pazar payını yüzde 60’lara kadar çıkartması üzerine de yorumlarını dile getiren Ersoylu, sözlerini sonlandırırken şunları söyledi; “Eğer müşterilerinize doğru çözümleri sunarsanız pazarın daralması aslında sizin için bir engel değildir. Onlara mevcut olan konjonktür içerisinde en doğru çözümü verdiğiniz zaman bunun da meyvelerini topluyorsunuz. Biz de 2024 yılında pazar payımızı neredeyse iki katından fazlasına çıkartarak özellikle çekici pazarında bu hedefimize ulaştık. Tabi bu hedef bizim için daha ilk adım. Bunu önümüzdeki seneler içerisinde artırarak devam edeceğiz. Çekici pazarında çok kuvvetli gidiyoruz. Pazarın, müşterilerimizin aracın biraz önce bahsetmiş olduğum özelliklerini ve faydalarını benimsediğini, denedikçe, araçlara sahip oldukça da kendi filolarında sayıları artırdıklarını görüyoruz. Önümüzdeki seneler içerisinde 2025 özelinde konuşmak gerekirse, buna aynı zamanda kamyon tarafını da ekliyor olacağız. Oradaki çalışmalarımız çok hızlı biçimde ilerliyor. Üst yapıcılarla düzenli olarak irtibat halindeyiz. Orada da müşterilerimize aynı çekicide yaptığımız gibi onların işlerini bir üst seviyeye çıkartacak çözümleri yine sunuyor olacağız. DAF’la beraber kazananlar takımında yerinizi ayırtın!”

 

 
Şah Lojistik ile Özbekistan Nakliye Hizmetleri
 
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Vize İçin Çözüm Önerileri
Bundan bir süre önce UND yetkililerine şöyle bir öneri getirdim; dedim ...
Türkiye’de Yine Bir İlki Başardık; Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikası ve İzinli Gönderici Yetkisi Aldık
SGS TransitNet Genel Müdürü Mine Kaya, Kamyonum Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ...
Nükte Otomotiv, Nükte Trailer Markası ile de Pazarın Tanıdığı Bir Marka Haline Geldi
Nükte Trailer Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faik Haktan Nükte; firmalarının ...
 
'Güvenlik, Kalite ve Özen Bizim Farkımız Olarak Özetlenebilir'
Norm Elektronik Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Tan; Kamyonum Dergisi okuyucularına ...
''Türkiye’de 250 Bine Yakın Aracın Takibini Yapıyoruz''
Verdikleri hizmetleri Kamyonum Dergisi okuyucuları için anlatan Seyir ...
Kısa Vadede Uluslararası Taşımacılığa Girmeyi Planlıyoruz
Murat Çay Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Başak Çayır firmaları ve verdikleri ...
 
Aralarında Tıp Mezunu da Olan 40’a Yakın Arkadaşımızı Şoför Olarak Bünyemize Kattık
Cengizhan Lojistik Genel Müdürü Yaşar Eren şirketlerini ve verdikleri ...
Hedefimiz; Daha Fazla Büyümek, Daha Çok Yurtdışı İrtibat Ofisi Açmak ve Daha Fazla Ciro Yapmak
Batı Innovative Logistics Satış Direktörü Onur Alioğulları, verdikleri ...
Kamyon Şoför Koltukları Nasıl Olmalı?
Kamyon şoförleri uzun saatler boyunca direksiyon başında kalarak, büyük ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Vize İçin Çözüm Önerileri
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
fahrertruckdikkatşoförkamyoncu haberler srcKamyonnews