Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
kamyoon, nakliye, taşımacılık
English
Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

Volvo FH Aero The Most Ambitious On The Roads

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
25 Ekim 2024 Cuma - 15:08

DAF UCR Trucks Gerçekleştirdiği Açılış Töreniyle Farkını Bir Kere Daha Ortaya Koydu!

DAF Trucks Türkiye Ekim ayına bayi açılışlarıyla damga vurdu. Bu açılışlardan bir tanesi de daha ilk yılından “Yılın Satış Bayisi” ödülünü alarak, başarılarından söz ettiren DAF UCR Trucks oldu.

DAF UCR Trucks Gerçekleştirdiği Açılış Töreniyle  Farkını Bir Kere Daha Ortaya Koydu!

22 Ekim’de gerçekleştirilen açılışa DAF Trucks Avrupa Satış Direktörü Michiel Kuijs, DAF Trucks Türkiye Genel Müdürü Atila Kaya, DAF Trucks Türkiye Satış Direktörü Mert Ersoylu ile UCR Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Uçar, UCR Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Ertuğrul Emre Uçar, UCR Grup Yönetim ve İcra Kurulu Üyeleri ile sektörün güçlü isimleri katılım sağladı. Açılışı yapan DAF UCR Trucks 4S tesisi son teknolojilerle donatılmış toplam 10 bin 500 metrekarelik alanda müşterilerine hizmet verecek.

Gerçekleştirilen açılışta konuşma yapan ilk isim UCR Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Uçar oldu. Açılışı yapılan DAF Plazasının, 30 yıllık otomotiv sektörü mesleği kariyerindeki beşinci ağır vasıta tesisi olduğunu söyleyen Uçar, “Kişinin aynasıdır işi, lafa bakılmaz.” dedi.

“Her bir araç Satışı ve Servis Hizmeti, Yeni ve Köklü Bir Dostluğun Başlangıcı Olmalı”

“İnsani, Ahlaki ve Ticari Etik, Aynı Zamanda Dünyamızın Sürdürülebilirliği Bizim Vazgeçilmezimizdir”

En kaliteli ve en hızlı hizmeti 7/24, 365 gün müşterilerine sunduklarını belirten Uçar, yarım asırdan bu yana UCR Grup ve Uçar Ailesi olarak otomotiv sektörünün kendileri için tutkulu bir aşk olduğunu dile getirdi. Sözlerine devam eden Uçar şunları söyledi; “Biz yaptığımız işin ne kadar değerli ve önemli olduğunu biliyor, servislere gelen araçlarınızı kendi aramızda ‘koca bebek’ olarak adlandırıyoruz. Bebeklerinizin sırtındaki yükü dört gözle bekleyenler olduğunun da çok iyi farkındayız. Bu nedenle koca bebeklerin sırtındaki yükün sahibiyle sorunsuz buluşma anını geciktirmemek için elimizden geldiğince, maksimum özenle, terzi usulü ve sizlerin talepleri doğrultusunda çalışıyoruz. Her araç satışı ve servis hizmetinin, yeni ve köklü bir dostluğun başlangıcı olması gerektiği her bir UCR çalışanının en öncelikli görev tanımıdır. İnsani, ahlaki ve ticari etik, aynı zamanda dünyamızın sürdürülebilirliği bizim vazgeçilmezimizdir. Sattığımız her araç ve servis hizmetimizde kaliteyi mümkün olan en uygun şartlarda size ulaştırabilmek ise işimize olan aşkımızın meyvesidir. Ayrıca sizlerin bize olan güven ve memnuniyetinizi paylaşıyor olmanız, DAF UCR Trucks’ ı tercih etmeniz bizleri sizler için daha fazla çalışmaya motive etmektedir. Biz bu sorumluluk bilinciyle her sabah artan bir aşk ve gülen yüzle koşarak işimize geliyoruz. Bunun nasıl güzel bir duygu olduğunu sizlere anlatamam. Teveccühlerinize sonsuz teşekkürler.”

“2022 Yılı Kasım Ayında Bu Büyük Takımın Önemli Bir Oyuncusu Haline Geldik”

“İlk Yılımızda Yılın Satış Bayisi Ödülünü Aldık”

“Çok Yakın Zamanda Farklı İllerde ve Tesislerde Yine Birlikte Olacağız”

Konuşmasının devamına DAF markasının Türkiye’deki yeri ve kendilerinin DAF markasını tercih etmelerindeki nedenleri paylaşarak devam eden Uçar şöyle konuştu; “Hepinizin çok iyi bildiği gibi DAF markalı araçlar tüm dünyada kaliteli, yakıt cimrisi ve kullanıcı ihtiyaçlarına önem veren, çevre dostu ve yaygın servis ve yedek parça ağı ile global bir marka olarak tanımlanmaktadır. Bu misyon ve vizyon ile DAF Türkiye pazarına yakın zamanda aracısız ve doğrudan DAF Türkiye ile giriş yapmış ve Türkiye genelinde yaygın ve DAF kalitesine yakışır bir bayi ağı kurmaya karar vermiştir. DAF markası Türkiye pazarına ve lojistik sektörüne son derece güvenmekte ve terzi usulü ürettiği her çeşit kamyon ve çekici ürününü rekabetçi fiyatlarla kullanıcılara sunarak, tıpkı dünyada tüm pazarlarda olduğu gibi Türkiye pazarından da hak ettiği pazar payını almak konusunda son derece kararlıdır. Bu kararlılıkla yola çıktığından bu yana tüm Türkiye’nin son derece dikkatini çekmiş ve pazar payını büyük oranda artırmıştır. Bu da DAF’ ın Türkiye pazarına verdiği önemin bir göstergesidir. İşte bu vizyon ve misyona sahip böylesi büyük bir global markayla yollarımız kesiştiğinde UCR Grup olarak hiç düşünmeden biz de DAF marka ağır vasıtalarla Türkiye ağır ticari pazarında hak ettiği pazar payını alması için var gücümüzle çalışmaya karar verdik. 2022 yılı Kasım ayında bu büyük takımın önemli bir oyuncusu haline geldik. Büyük bir gururla belirtmek istiyorum ki; daha ilk yılımız olan 2023 yılında ‘Yılın Satış Bayisi’ ödülünü aldık. Ayrıca DAF Türkiye teknisyen yarışmasına iki uzman teknisyenimizle katıldık ve bu yarışmanın birinci ve ikincisi bizim teknisyenlerimiz oldu. DAF Türkiye takımının oyuncusu olmaya karar verdikten sonra şu an size hitap ettiğimiz bu tesisi çok hızlı bir şekilde faaliyete sokarak siz değerli dostlarımızın hizmetine sunduk. Bu büyük ailenin bir parçası olmaktan onur duyuyoruz. Şundan son derece eminim ki sizlerin sayesinde çok yakın zamanda ve sizlerin teveccühleriyle bu tesislerimiz hızla dolacak ve çok yakın zamanda daha farklı illerde, daha farklı tesislerde yine birlikte olacağız. Tıpkı UCR Grup’un mottosunda belirttiğimiz gibi; ‘Geçmişten Geleceğe, Daima Birlikte!’”

Açılış seremonisinde Mehmet Ali Uçar’dan sonra mikrofonu UCR Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ertuğrul Emre Uçar aldı.

“Son Teknolojiyle Donatılmış Bu Tesisi Sizlerin Hizmetine Sunuyoruz”

“7 bin metrekare açık, 3 bin 500 metrekare kapalı alanda boya, kaporta, mekanik ve elektrik servis hizmeti veren DAF UCR Trucks 4S Plaza açılışımıza hoş geldiniz.” diyerek sözlerine başlayan Uçar devam etti; “Araç satış görüşmelerimizin çoğunda sizlerden ‘DAF kaliteli araçtır ama servis ve yedek parça konusuna daha fazla konsantre olması gerekiyor. Ancak UCR Trucks olarak siz bu markayı satıyorsanız biz de DAF’ a ve UCR’ ye güveniyoruz, bu aracı alırız.’ şeklinde sözler duyuyordum. İtiraf etmeliyim ki çok da mutlu oluyordum. Sizlerin taleplerine hem DAF Türkiye olarak hem UCR Grup olarak kulak verdik ve son teknolojiyle donatılmış bu tesisi sizlerin hizmetine sunuyoruz. 4S Plazamız hepimize hayırlı, uğurlu olsun.”

“DAF, Türkiye Ağır Ticari Araç Pazarında Kartları Yeniden Dağıtmaya Sebep Olmuştur”

“DAF marka araçlar kalitesi, yakıt tasarrufu, çevreci özelliği, hafifliği, terzi usulü ürün çeşitliliği ve rekabetçi fiyatları ile Türkiye ağır ticari araç pazarında kartları yeniden dağıtmaya sebep olmuştur.” şeklinde konuşan Uçar DAF marka araçların avantajlarına değinerek sözlerini sonlandırdı; “DAF, farklı dingil ve şasi seçenekleriyle şehir içi ve kamu hizmet kamyonları, damper, mikser, beton pompası, 4x2, 6x2, 6x4 çekicilerle pazara yeni bir bakış açısı kazandırmıştır. Ürünlerin hafifliği kalitesi ve yakıt cimrisi olması, geniş iç hacimle onlarsa kabin seçenekleriyle her iş koluna uygun ürünler pazarda büyük beğeni toplamaktadır. DAF markasını, rakiplerinden ayıran en önemli özelliklerinden biri de aracın sizin ihtiyaçlarına göre özel tasarlanması ve bu ürüne çok rekabetçi fiyatlarla sahip olmanıza olanak sağlamasıdır. Yani hem kullanıcıya hem araç sahibine hem de işinize uygun optimum araca, en uygun fiyata sahip oluyorsunuz. Bu şekilde yapılan araç satışlarındaki satın alma ve işletme maliyeti avantajı ile mutlu müşteri ve mutlu bayi uyumunu sağlamaktadır.”

“Türkiye Bayi Ağımızı En Yüksek Kalitede, DAF Standartlarına Tam Uyumlu Bayilerle Genişletiyoruz”

“DAF Markası İçin Savaşmaya İstekli Böyle Bir İş Ortağına Sahip Olmaktan Gurur Duyuyorum”

DAF Trucks Türkiye Genel Müdürü Atila Kaya da açılışta yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “DAF Trucks Türkiye olarak müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tutuyoruz. Temel odak noktalarımızdan biri de müşterilerimizin mümkün olan en iyi hizmeti ve desteği almalarını sağlamaktır. Bu sebeple Türkiye bayi ağımızı en yüksek kalitede, DAF standartlarına tam uyumlu bayilerle genişletiyoruz. DAF Trucks Türkiye olarak, DAF markası için savaşmaya istekli böyle bir iş ortağına sahip olmaktan gurur duyuyorum. Bu yeni binanın inşası sırasında geçen yaklaşık iki yıl satış, servis ve yedek parça alanlarında gösterdikleri üstün başarılardan dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Yaklaşık 400 araçlık bir araç satış hacmi ile 12 tondan 120 tona kadar Yeni Nesil DAF aracı birçok müşteri ile tanıştırmaları 2024 yılı başarılarından sadece bir tanesidir.”

Yeni bayileriyle DAF ağını hızlı şekilde geliştirdiklerini belirten Kaya 2025 yılında 10 tam bayi ve 15 servis noktasına ulaşmış olacaklarının altını çizdi. İlk 8 ayda yüzde 6 pazar payına ulaştıklarını dile getiren Kaya, “2024 yılı sonunda 1.200 araca ulaşacağımızdan eminim."  ifadelerini kullandı.

DAF Trucks Avrupa Satış Direktörü Michiel Kuijs ve DAF Trucks Türkiye Satış Direktörü Mert Ersoylu da açılış konuşmalarında sunumlarını gerçekleştirdi.

Açılış seremonisinin ardından ziyaretçiler müzik eşliğinde kokteyl alanına geçerek, Yeni Nesil DAF marka araçların tüm modellerini yakından tanıma fırsatını buldu.

 

İMZA AÇILIŞA ÖZEL İMZA TESLİMATLAR

Açılışın ardından DAF UCR Trucks’ ın yakın zamanda gerçekleştirdiği satışlar için teslimat törenleri de gerçekleşti.

“Hem Şoförlerimiz Hem Bizim İçin Avantaj Sağlıyor”

Bunlardan biri de Best Uluslararası Nakliyat’a gerçekleştirilen 50 adetlik XG 480 araç teslimatı oldu. Teslimatta konuşan Best Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yayman; “Araçların içi çok geniş. Şoförlerimiz uzun zaman evlerinden ayrı kalıyorlar. Araçlar şoförlerimizin evi sayılır. Evlerinin de geniş olması onlar için çok önemli. Dolayısıyla şoförler için böyle bir avantajı var. Ayrıca yakıt ve adblue tüketimi az. Dolayısıyla bu da bizim için bir kazanç.” dedi.

“DAF Türkiye’de Önemli Bir Yere ve Hatta Belki de Bir Numaraya Yerleşecektir”

Araç teslimatı gerçekleştirilen sektörün bir diğer ismi ise ALC Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çiçekli oldu. Ali Çiçekli gerçekleştirilen teslimatla ilgili görüşlerini şöyle dile getirdi; “Ben araç alırken üç ana kritere dikkat ederim. Bunlardan biri satın alma maliyeti, ikincisi işletim maliyetleri, üçüncüsü ise yakıt maliyeti. Bu üç kriter çok önemli ve bu üç kriterde de DAF çok güvenli bir araç. Satın alma maliyeti emsallerine bakarak uygun denilebilecek bir oranda. Diğer işletim maliyetleri De oldukça iyi. servis kalitesi de oldukça iyi. Yeni açılan servisleriyle birlikte çok güçlü bir atılım içerisinde. Bunun yanı sıra yakıt olarak biz test ettik, araçlarımız 10 bin kilometreyi aştı. Bu 10 bin kilometredeki azami ortalama yakıtı 25-26’yı geçmedi. DAF şu anda yeni bir sistemle, yeni bir organizasyonla, yeni servisleriyle Türkiye’de önemli bir yere ve hatta belki de bir numaraya yerleşecektir. Bu gidişle filomuzun tamamını DAF’ a çevireceğiz. Yani 60’a tamamlayacağız gibi görünüyor.”

“UCR Grup’un DAF’ ın Arkasında Duruyor Olması Önemli Bir Etken”

Gerçekleştirilen törende 15 adetlik XG model araçlar NLS Taşımacılık Genel Müdürü Volkan Çalışkan’a teslim edildi. Görüşlerini paylaşan Çalışkan; “Şirketimiz altı yıllık bir şirket. İskandinav ülkelerine çalışan bir şirketiz. DAF ’ı daha önceden çalıştığımız şirketlerimizden biliyoruz. Şirketimize ise beş ay önce DAF almaya başladık ve filomuzu DAF ile geliştirmeyi düşünüyoruz. Markayı tercih etmemizde birkaç etken var. Burada DAF’ ın güçlü ve sağlam bir araç olması önemli etkenlerden. UCR Grup’un DAF’ ın arkasında duruyor olması çok daha önemli bir etken. Bunun haricinde yakıt tasarrufu, yeni teknolojiler vs. gibi birçok sebep var.” ifadelerini kullandı.

“DAF UCR Trucks İsteklerimizi Doğru Şekilde Tespit Ederek Bizi Doğru Yönlendirdi”

MKY Group da DAF Trucks diyenlerden oldu. Gerçekleştirilen törende konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kerim Yetiş şunları söyledi; “Beş araç satın aldık. İlk defa DAF markasıyla yollarımız kesişti. Filomuzdaki dört aracımızı, bu teslimatla beraber dokuz araca çıkarmış olduk. Konforu, yakıt tüketimi, şoförlerin tercihi olması, servis aralığının uzun olması, UCR Grup’un bize istediğimiz modelde araçları konfigüre ediyor olması, bizimle ilgilenmesi tercih sebeplerimizden oldu. DAF UCR Trucks isteklerimizi doğru şekilde tespit ederek bizi doğru yönlendirdi. Dolayısıyla bu güzel araçları tasarlayabildik. Ayrıca Türkiye’nin hangi ilinde olursak olalım, mobil destek anlamında çalışabileceğimiz, bize destek veren bir bayimiz var. Servis aralığımız uzun, servislerimizde bütün konfor mevcut, teknik bilgilerle donatılmış arkadaşlar her zaman yanımızda.”

“DAF Marka Araçlarla Büyük Bir Tasarruf Sağladık”

MER YILDIZ ise gerçekleştirilen törenle 10 adet XF 480 sahibi oldu. Görüş ve düşüncelerini paylaşan Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yıldız şöyle konuştu; “Filomuzda 65 aracımız bulunuyor. Daha önce de UCR ile çalışmış, DAF marka araçlar almıştık. Özellikle yakıt ve adblue verimliliği bizim için çok önemli. Bizim en önemli gider kalemlerimiz. DAF marka araçlarla büyük bir tasarruf sağladık. Bundan sonra DAF alımlarına devam edeceğiz. Bundan sonra DAF’ çıyız!”

“AĞIR VASITA MÜŞTERİSİNİN TÜM TALEPLERİNİ KARŞILAYACAK BİR YAPIYA SAHİBİZ”

“DAF BAYİLİĞİMİZ 10 BİN 500 METREKARELİK BİR ALANDA FAALİYET GÖSTERMEKTE”

“DAF HAK ETTİĞİ PAZAR PAYINA DÜNYADA OLDUĞU GİBİ TÜRKİYE’DE DE KAVUŞACAKTIR”

UCR Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Uçar gerçekleştirilen açılış törenin ardından, duygu ve düşüncelerini Kamyonum Dergisi okuyucuları için paylaştı. 10 bin 500 metrekarelik bir alanda, bir ağır vasıta müşterisinin tüm taleplerini karşılayacak 4S Plazalarının açılışından duyduğu gururu ifade eden Uçar, DAF’ ın yeni bayi ve servi ağıyla hak ettiği pazar payına dünyada olduğu gibi Türkiye’de de kavuşacağına inancının da altını çizdi.

 “DAF ile Çalışmaktan Çok Mutluyuz”

Sözlerine babadan oğula geçen otomotiv kökenli bir aile olduklarından bahsederek başlayan Uçar geçmişten bugüne hikayelerini paylaşırken şunları söyledi; “Babalarımız faaliyetlerine Gaziantep’te başlamışlar. Çocuk yaşlarda teknisyenlik yapmışlar. Daha sonra İstanbul’a gelerek, bu yapının temel taşlarını atmışlar. Şu anda; üstyapıdan dampere, tenteli treylerden frigo soğutuculu araçlara ve aynı zamanda iki markanın bayiliği ile bir ağır vasıta müşterisinin talep ettiği tüm segmentleri hem satıyor hem servisini veriyor hem de ikinci el satışını yapıyoruz. 4S Plaza olarak da bugün açılışını yaptığımız DAF ile çalışmaktan çok mutluyuz.”

“DAF Bayiliğimiz 10 Bin 500 Metrekarelik Bir Alanda Faaliyet Göstermekte”

Plazalarının bulunduğu alanla ilgili bilgiler veren Uçar; “ Burası 18 bin metrekare bir arazi üzerine kurulmuş iki farklı marka bayiliğinden oluşmakta. DAF bayiliğimiz 3 bin 500 metrekare kapalı alan, 7 bin metrekare açık alanda faaliyet göstermekte. Bunun yanı sıra diğer markamız da yaklaşık 5 bin metrekare kapalı alan ve yaklaşık 6 bin metrekare açık alanda hizmetlerini sunmakta.” dedi.

“Her Müşterimizle Uzun Vadeli Bir İlişki Kurma Çabasındayız”

Müşterileriyle kurduğu ilişkilerin kendileri için önemini dile getiren Uçar; “Bizim için her yeni bir araç satışının ve her verilen yeni bir servis hizmetinin –bu bir cıvata değişimi dahi olabilir- kurduğumuz her ticari ilişkinin köklü, uzun süreli, ileriye yönelik bir ilişki olmasına önem veriyoruz. Her müşterimizle uzun vadeli bir ilişki kurma çabasındayız.” ifadelerini kullandı.

“DAF Hak Ettiği Pazar Payına Dünyada Olduğu Gibi Türkiye’de de Kavuşacaktır”

“Otomotiv Sektörünün Dinamiği Satıştan Daha Çok Serviste Dönmektedir”

DAF’ın, 2014-2021 yılları arasında distribütörle arasındaki sorunlar nedeniyle tabir-i caizse bir fetret devri yaşadığını ve markanın Türkiye’de, dünyada olduğu gibi pazar payını maalesef yakalayamadığını belirten Uçar devam etti; “Fakat 2022 yılında yeniden yapılanmaya karar verdikten sonra, DAF Türkiye olarak Türkiye’ye kendisi yerleşti. Aracısız ve distribütörsüz olarak kendisi faaliyete başladı. Yeniden yapılanmaya karar verdikten sonra Türkiye’de kritik noktalarda servis ve bayi yapılanmalarını, dünyadaki DAF kalitesine yakışır bir şekilde organize etmeye başladı. Tabi bunun meyvelerini 2024 yılında görmeye başladık ve bundan sonra inanıyorum ki DAF hak ettiği pazar payına dünyada olduğu gibi Türkiye’de de kavuşacaktır. Bizim kendi bölgemize bakacak olursak, kendi sorumluluk bölgemize ciddi şekilde odaklanmış durumdayız. Çünkü otomotiv sektörünün dinamiği satıştan daha çok serviste dönmektedir. Bizim bölgemizde dönen teker sayısını artırabilmemiz için biz ana sorumluluk bölgemizde ciddi şekilde odaklanmış bir şekilde her işin içerisinde mutlak suretle olmaya çalışıyoruz. Biz hem UCR Grup olarak hem DAF olarak neyi yapabileceğimizi ve ne yapmak istediğimizi çok iyi biliyoruz. Aynı paralelde aynı hedefe koştuğunuz sürece bir sorun olmadığını düşünüyorum. Önemli olan; bize ciddi bir avantaj getiren insan kaynağımızın olması. Bizimle 20-25 senedir beraber çalışan ve bizlere çok ciddi şekilde liyakatli arkadaşlarımızla çalışıyoruz. Bu iş bir ekip işidir. Ekip olarak hep birlikte can siper halinde sahada savaşmaktayız. İnanıyorum ki çok yakın zamanda bu tesis de yetmeyecek, dolacak, taşacak ve farklı illerde, farklı tesislerde yine birlikte olacağız.”

 

 
Gümüş Uluslararası Nakliyat Bir Kez Daha Tırsan Dedi
 
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Trabzon’da DAF Rüzgarı!
DAF Trucks Türkiye’deki yapılanmasını güçlendirmeye, güçlü isimlerle devam ...
Vize İçin Çözüm Önerileri
Bundan bir süre önce UND yetkililerine şöyle bir öneri getirdim; dedim ...
Türkiye’de Yine Bir İlki Başardık; Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikası ve İzinli Gönderici Yetkisi Aldık
SGS TransitNet Genel Müdürü Mine Kaya, Kamyonum Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ...
 
Nükte Otomotiv, Nükte Trailer Markası ile de Pazarın Tanıdığı Bir Marka Haline Geldi
Nükte Trailer Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faik Haktan Nükte; firmalarının ...
'Güvenlik, Kalite ve Özen Bizim Farkımız Olarak Özetlenebilir'
Norm Elektronik Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Tan; Kamyonum Dergisi okuyucularına ...
''Türkiye’de 250 Bine Yakın Aracın Takibini Yapıyoruz''
Verdikleri hizmetleri Kamyonum Dergisi okuyucuları için anlatan Seyir ...
 
Kısa Vadede Uluslararası Taşımacılığa Girmeyi Planlıyoruz
Murat Çay Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Başak Çayır firmaları ve verdikleri ...
Aralarında Tıp Mezunu da Olan 40’a Yakın Arkadaşımızı Şoför Olarak Bünyemize Kattık
Cengizhan Lojistik Genel Müdürü Yaşar Eren şirketlerini ve verdikleri ...
Hedefimiz; Daha Fazla Büyümek, Daha Çok Yurtdışı İrtibat Ofisi Açmak ve Daha Fazla Ciro Yapmak
Batı Innovative Logistics Satış Direktörü Onur Alioğulları, verdikleri ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Vize İçin Çözüm Önerileri
seyit usta, römort, treyler, üst yapı,
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
şoförKamyondikkattürkiyetrucksrcbuslkwtreyler