Kamyonum
GÜNDEMHABERLERTESLİMAT FOTO GALERİ VİDEO GALERİ YAZARLAR
Menü Arama Facebook Twitter Whatsapp İhbar Hattı
English
NOT JUST A TRAILER, AN INVESTMENT

NOT JUST A TRAILER, AN INVESTMENT

1 2 3 4 5 6
Dergi
alp özler, yılnak,
25 Nisan 2025 Cuma - 13:52

Yalçın Trailer Sadakat Programını Sunuyor

Yalçın Trailer Satış Müdürü Selman Şentürk 48. yılını kutlayan Yalçın Trailer’in ürünlerinden hizmet alanlarına birçok detayı okuyucularımız için aktardı. 2025 yılında fabrikalarını 3’te 1 oranında genişleteceklerinin müjdesini veren Şentürk aynı zamanda üçüncü robotlarını da devreye aldıklarını belirtti.

Yalçın Trailer Sadakat Programını Sunuyor

Konuşmasında müşterilerine sundukları Sadakat Programına da değinen Şentürk, müşterilerinin artık gereken tüm evraklara tek bir portal üzerinden ulaşabileceklerini ve aynı zamanda yedek parça siparişlerini kolaylıkla verebileceklerini söyledi.

 

“Satışlarımızın Yüzde 75’ini İhracat Pazarları Oluşturuyor”

“2024 Yılında İç Pazardaki Payımızı Biraz Daha Artırdık”

Bu yıl 48. yılını kutlayan ve bir aile şirketi olan Yalçın Trailer’in uzmanlık alanı olan özel treylerlerin geliştirilmesi, yeni modellerin üretilmesi adına çalışmalarına devam ettiğini belirterek sözlerine başlayan Şentürk, yenilikçi ve dinamik bir kadroya sahip olduklarını söyledi. Satışlarının yaklaşık yüzde 75’ini ihracat pazarlarının oluşturduğunu ifade eden Şentürk bunları şöyle açıkladı; “Ana pazarımız Avrupa ancak bunun yanı sıra Afrika, Türki Cumhuriyetler ve Kuzey Ülkeleri gibi birçok pazara hizmet veriyoruz. Koşullara, iklimlere, bölgelere ve müşteri kullanım alışkanlıklarına göre üretimler yapabilmemiz, daha çok butik üretimler üzerine yoğunlaşmış olmamız ihracat pazarımızın yelpazesini de oldukça genişletiyor.” 2024 yılında Avrupa’daki daralmadan sonra Türkiye’deki pazar paylarının artmaya başladığını söyleyen Şentürk, böylelikle iç pazardaki aktiviteleri biraz daha artırmaya başladıklarını belirtti.

2024 yılında, özel araç üretimi gerçekleştirdikleri madencilik, tarım, enerji, tersanecilik gibi birçok sektörde bir daralma yaşandığını ifade eden Şentürk, tüm bunlara rağmen farklı pazarlara üretim yapıyor olmalarının hareket kabiliyetini artırdıklarını söyledi.

“Fabrikamızı 3’te 1 Oranında Genişleteceğiz”

“Üçüncü Robotumuzu da Devreye Alıyoruz”

2024 yılının tüm dünya için zor bir yıl olduğunu belirten Şentürk, 2025 yılının ikinci çeyreğine geçilen bu dönemde Avrupa’da başlayan hareketlenmenin ise umut verdiğini söyledi. Şentürk sözlerine şöyle devam etti; “Ancak ticaret savaşlarının konuşulduğu bu dönemde bu durumun ne kadar kalıcı olacağını çok kestiremiyoruz. Biz ise 2025 yılında ürün gamımızı genişleterek, daha fazla özel treylerler üreterek, daha fazla müşteriye ulaşmaya çalışacağız. Bunun yanı sıra şu anda 8 bin metrekaresi kapalı alan olmak üzere toplamda 25 bin metrekarelik fabrikamızı 3’te 1 oranında büyüterek, 12 bin 500 metrekare kapalı alana çıkarmak gibi bir hedefimiz var. Bu projemizi 2026 yılında faaliyete geçireceğiz. Aynı zamanda bizim fabrikamız bir Yeşil Fabrika, yani kendi enerjimizi üretiyoruz. Kendi ürettiğimiz enerjinin fazlasını da şebekeye göndererek yeşil dönüşüme destek olmaya çalışıyoruz, buna da devam edeceğiz. Bunların yanı sıra otomasyon ve robotik imalat konusundaki yatırımlarımız da hiç bitmiyor. Üçüncü robotumuzu devreye almak üzereyiz. Daha kaliteli ve sürdürülebilir, uzun ömürlü treylerler üretmek için sürekli olarak yatırım halindeyiz. Makine parkımızı genişletmeye devam ediyoruz.

“Yalçın Trailer Sadakat Programını Sunuyor”

“Sadakat Programı ile Gereken Tüm Evraklara Tek Bir Portal Üzerinden Ulaşmak Mümkün”

Yakın zamanda devreye aldıkları Sadakat Programı ile ilgili de bilgiler veren Şentürk şunları söyledi; “Bizim araçlarımız yurtdışına çıkan ve çıkarken de bazı evraklara gereksinim duyan araçlar. Aynı zamanda muayene istasyonlarında da Uygunluk Belgesi olarak tabir ettiğimiz bazı belgelere sürekli olarak ihtiyaç duyuyorlar. Biz bunları online bir platforma döktük. Araca ait bütün teknik dokümanları, teknik çizimleri, fotoğrafları yüklediğimiz bir portal oluşturduk. Aynı zamanda bu portal üzerinden çok hızlı bir şekilde yedek parça siparişi de verilebiliyor. Portalımızda farklı sayıda araçlara sahip üyelerimiz için Standart, Silver, Gold, Platinium gibi farklı üyelikler başlattık. Tüm Yalçın Trailer kullanıcılarımızı bu platforma davet ediyoruz.”

“Akdeniz Bölgesinde Daha Fazla Müşteriye Ulaşacağız”

Son olarak Mersin ve bölgesini değerlendiren Şentürk şunları söyledi; “Mersin, ülkemizin lojistik anlamında en önemli şehirlerinden biri. Hem bizim ihracatımız açısından hem de bulundurduğu lojistik firmaları açısından önemli bir noktada. Bu bölgede aynı zamanda uzun yıllardır ağır nakliye yapan, çok iyi ekipman ve donanımları olan, tecrübeli firmalarımız var. Bizde Akdeniz Bölgesinde daha fazla müşteriye ulaşacak, onlarla daha yakın ilişkiler kuracağız. Bizi bu bölgelerde daha sık göreceksiniz.”

 

 
Zebra Elektronik ve UND'den Lojistik Sektörü İçin Elektrikli Dönüşüm Hamlesi
 
TREDER'de Başkanlığa Seyit Arslan Seçildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sadece Türkiye’ye Değil DÜNYA’YA HAS TRAILER!
HASTRAILER İhracat Direktörü Ayfer Sarı tenteli ve damper treylerlerinin ...
TREDER Başkanı Yalçın Şentürk Türkiye Treyler Pazarını Değerlendirdi
Treyler Sanayicileri Derneği (TREDER) Başkanı Yalçın Şentürk Türkiye treyler ...
Yıllık 500 Adet Üst Yapı Üretim Kapasitesi ile Teknik Tanker Büyümeye Devam Ediyor
Teknik Tanker Yönetim Kurulu Başkanı M. Akif Doğan; ürünlerinden üretimlerde ...
 
Nükte Trailer Teknoloji Merkezli Büyümesine Hız Kesmeden Devam Ediyor!
Nükte Trailer Genel Müdür Yardımcısı Hasan Basri Alım, Nükte Trailer’in ...
IMS Logistics Genel Müdürü Mustafa İmrak Yazdı; ''İç Savaşın Bitişi ve Lojistik Sektörü
Suriye iç savaşının bitmesinin ardından Türkiye-Suriye arasındaki lojistik ...
Hem Fırsatlarla Hem de Zorluklarla Dolu Bir Yıl Oldu
Atiz Heavy Lojistik Firması Sahibi Cengiz Atiz, lojistik sektörünün 2024 ...
 
Best Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yayman; Çok Zor Bir Yılı Geride Bıraktık
Best Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yayman Kamyonum ...
ALC Lojistik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çiçekli; Lojistik Sektörü ‘Ayakta Durabilme’ Mücadelesi Verdi
ALC Lojistik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ...
Alp Özler Akademi Bünyesinde Ekspertiz Hizmeti Vereceğimiz Yeni Bir Projeye Başlama Planımız Var
Alp Özler 2. El Ticari Araçlar Satış Müdürü Burak Tekin verdikleri hizmetleri ...
 
Nuray PEKCAN
Nuray PEKCAN
Gelelim IMEC Projesine…
YAZARLAR
Kamyonum TV
ÇOK OKUNANLAR
Güzeller
FACEBOOK'TA KAMYONUM
ANKET
Uluslararası taşımalarda karşılaştığınız en büyük sorunlar nelerdir?
 
Kamyonum Künye İletişim Abonelik ve Reklam Sitene Ekle
GüncelEkonomiİhaleGündemHaberlerTeslimatDeniz TaşımacılığıLojistikEnglish
Ağır Vasıtalarda Yeni ModellerHafif Ticarilerde Yeni ModellerÖzel Tasarım AraçlarModifiye KamyonlarTreyler GaleriÜstyapı GaleriOtobüslerde Yeni ModellerKamyon MagazinGüzeller
Yeni Araç TanıtımlarıTest Sürüşleri - KamyonTest Sürüşleri - Hafif TicariKamyon YarışlarıMonster Truck YarışlarıKamyon SimülatörleriOtobüs SimülatörleriYeni TeknolojilerKamyon Magazin
newsfahrerkamyoncukamyonumtruck haberler srclkwsondakika